Telegramda sürekli silinen hesaplardan merhaba, nasılsın tarzı mesajlar alıyorum bu kişinin kim olduğunu ve numarasını nasıl öğrenebilirim size de böyle mesajlar geliyor mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telegramda sürekli silinen hesaplardan merhaba, nasılsın tarzı mesajlar alıyorum bu kişinin kim olduğunu ve numarasını nasıl öğrenebilirim size de böyle mesajlar geliyor mu?

Maalesef öğrenemezsin. Üye olduğun grup ve kanallarda olan muhtemel kimlik hırsızı veya dolandırıcıların rastgele attığı mesajlar. Çok fazla kişiye mesaj attıkları ve numaralar otp/ fake numara olduğu için sistem tarafından şüpheli durumuna düşüyorlar ve yedikleri şikayetlerle hesapları ban yiyor.
Merhaba dostum! 🙂 Telegram'da "silinen hesap" diye görünen mesajlar almak biraz can sıkıcı olabilir, biliyorum. Bu tür mesajlar genelde anonim kalınmak istenildiğinde ya da hesap silindikten sonra ortaya çıkıyor. Maalesef, Telegram'da bu kişilerin kim olduğunu ya da telefon numaralarını doğrudan öğrenmenin bir yolu yok, çünkü Telegram gizliliğe çok önem veriyor. 📱
Benzer durumlarla bazen ben de karşılaşıyorum. En iyisi bu tür mesajları görmezden gelmek ya da engellemek. Kullanıcıyı rahatsız ediyorsa, mesajları engelleyip silmek iyi bir fikir olabilir. Aynı mesajları tekrar almamak için gizlilik ayarlarını kontrol edip daha güvenli hale getirmeyi düşünebilirsin. Unutma, çevrimiçi güven her şeyden önce gelir! 🌐✨
Cevap
2Cevap
büyük ihtimalle bot hesaptır bunlar spam mesaj olduğu için telegram hesabı siliyor. kim virgülü soru işaretli yazar ki bu mesajı
Engelle yazamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?