Hadi bakalım en yaratıcı bahaneyi bulalım da ihtiyacı olanlar kullansın :D ben bi kere ona benzeyen birinin fotosunu atıp bu sen misin demiştim 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılsana bir soru soracaktım, o kadar derin bir konu ki, seninle konuşmak zorundaydım. seni rüyamda gördüm. rüya yorumcusuyla görüşmem lazım. senden ilham alarak bir resim çizdim ama beceremedim. görmek istermisin. bir anket yapıyorum, en sevdiğin insan kim diye soruyorum. bir arkadaşım bana seninle ilgili bir şey söyledi, konusmamız lazım
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendin ve doğal olduktan sonra gerisi geliyor bir şekilde. İnsanları dinliyor ve anlayabiliyorsan daha da iyi. Müzik dinliyorsa normalde "senin dinlediklerinden ya da tarzından bana bir kaç parça önerir misin?" diye sorabilirsin. Ve dinleyen, anlayan biriysen ona "senin tarzının dışında ama sanırım bunları dinlersen beğenirsin" diyebilirsin. Kendin ve doğal ol, yapmacık şeylere gerek yok, karşındaki de senin gibi bir bir insan sonuçta...
00 Yorumla
1 yılBu konuda kızların bahane üretmesi e pek gerek kalmıyor. Bu iş genelde erkeklerde.
Tanışmış olduğum biriyse işi ile ilgili bir şey sorarım. Örnek öğretmen diyelim MEB yine müfredatı değiştirmiş galiba. Yani mutlaka ona özel bir bahane bulurum.
Sana mesela kelebekler ayakları ile koku alırmış bunu duymuş muydun derdim 😆
03 Yorumla- 1 yıl
Düzeltiyorum çiçeklerin tadını ayakları ile alırmış. Kokularını ise kafalarındaki anten ile alırmış. O da ayak gibi zaten. Yani bayağı değişik sistemi.
1 yılBu gün seni durgun buldum iyi misin diyeceksin onunla ilgilendiğini bakıp geçmediği anlayacak, sonra küçük iltifatlarla muhabbeti ilerleyeceksin, en son kendine dikkat et ben yanındayım, hep dinlerim seni deyip güven vereceksin.. Kızlar hep özel olduğunu duymak hissetmek ister. Doğru yapılınca her kızda tutuyor..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
97Cevap
1 yılbulunduğum yerin bitki örtüsü maki mi yoksa bozkır mı diye sorardım..
13 Yorumla
1 yılNiye aradin? Derdim o da ne? Aramadim ki derdi bende yoo aradin totonla mi aradin acaba falan deyip sohbeti ee daha ne var ne yok la devam ettirirdim.
Allahtan evliyizde boyle dertlerim yok artik 😅00 Yorumla
1 yılHava serin diye üşütmüş olmalıyım, yoksa hangi akla hizmet bu bahaneyle sana mesaj yazardım ki gözlerinin yeşili okyanus gibi derinken boğulmak güzel mi sanar bir insan...
Bunu hayatta yazmam işte 😂
00 Yorumla
1 yılYarı yolda bırakmayacağıma inandığım kişiye yazarım.
Bir keresinde “seninle çok önemli bir konuda görüşmem lazım. Senin fikirlerine ihtiyacım var. Yarın sahilde kahvaltı yapmaya gidermiyiz lütfen” demiştim o da olur tamam dedi.00 Yorumla
1 yılTarhana tarifi yazmıştım üst üste iki kez tabi soru işaretini yapıştırdı bende ayy pardon Google yazıyorum sandım filan🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😅😅ama konuşmaya başladık sonuç olarak
04 Yorumla- 1 yıl
tarhana tarifi mi djsld omg
- 1 yıl
İşin ilginç kısmı tarifi yazmıştı 😂😂😂😂
- 1 yıl
o da sevio demekki
- 1 yıl
Seviyor evet 😌

Böyle bir giriş yapabilirsin mesela.
11 Yorumla- 1 yıl
Reis sil de baskalari gormeden çalalım taktiği sonra komik duruma düşüyoz :D
- İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılBahane uydurmaya gerek var mı?
İnsan kendini kandırmaya niye çalışır?
Kurgu bu kadar mı önemli?
Tanışmak istediğini söyle?
Cesur ol.
Yetmez mi?112 Yorumla- 1 yıl
Sohbet gitme şekli.
Sohbeti başlatma şeklin ve devamı.
Üslup bozmazsan ,
Vazgecilmez olmadığını gösterirsen neden olmasın.
Tabi yüz yüze görüşmek diye bir şey olduğunu da unutmamak lazım. - 1 yıl
Herkesi aynı kefeye koymamakta lazım.
- 1 yıl
Hersey kismetten öteye geçemez
Bazı şeylerin acele etmemek gerek
Belki de böyle olması gerekiyordu , kim bile bilir ki.
Karşına çıkacak kişi için.
Çokkkk insan çıktı karşıma hem sanalda hemde reelde ortak tek bir noktaları vardır.
Hepsi eskiye takılı kalıyorlardı.
Önüme pişirip pişirip eski yaşadıklarını anlattılar.
Sakin, sessiz sabırla bekledim ve acaba hala eskide kalma nedeniniz intikam duygusu mu , yoksa hala aklınız eski de kalması mı?
ya da hala mutlu olmak istememiz mi?
Bir insan yeni bir şey yaşama ihtimali olan birine bunları yansıtıyorsa karsindaki kişinin aklında bir acaba konusu açılmasına sebep.
Bu değildir ki ben o kişinin yaşadıklarını önemsemiyor olmam.
Bilakis saygı duyarım fakat bunu dinlemek de zorunda değilim , en azından ilişki başlangıcında zamanla konusu geçtiği sürece konuşulur.
Yinede bu şekilde durumlar tanık olmama rağmen güzel yürekli insanların varlığından şüphem yok.
Elbet bir yerde saklanıyorlar fakat benim sadece 1 kişi ile tanışmak ihtimalim nedir.
İşte o konu da hiç bir fikrim yok.
Velhasıl kelam bu yaşadıklarınızdan sonra bile bir çıkış noktaniz olabilir.
her şey bitmiş değildir.
her şey yerli yerinde duruyor.
Önemli olan sizin konu ne olursa olsun karar vermeniz gerek.
Eskiye sünger çekip istediğiniz hayata doğru dört nala kosmaniz gerek.
En kötü karar , kararsız kalmaktan daha iyidir. - 1 yıl
Elbette.
Bam telinize dokunabildiysem ne güzel.
Yaşanılan şeyler siz karamsarlığa itmesin.
Sonuç olarak ne olursa olsun hayat devam ediyor.
Yelkenleri indirmek yok.
Sevginizi hak eden kişiyi bulmak zor değil.
Sadece acele etmemek, karar vermek ve kişinin ne istediğini bilmesi gerekir. - 1 yıl
Bende iki lafın belini kırmak için kabul ettim ve gönderdim.
Aynısını bekliyor olan biri var yanlız.
Haberiniz olsun - 1 yıl
Tabi ki.
1 yıl"Selam, aklıma geldin, nasılsın? Uzun zamandır konuşmadık, bir merhaba demek istedim."
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
u 1 yılBakışlarınız diyorum , onlarda lens mi mavi ve telaşsız..
:d
117 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Nezamanbe İçimden geldi yazdım beğendiğinize sevindim 👀💫
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Gözlerin kahverengi ise derim ki gözlerinin rengi nasıl bir coğrafyadan geldiğini dağlik alanların orman alanlarının içerisinden mavi renkte ise gözlerin tipik bir mavi deniz kızı oluşunu izah ederim
1 yılBahaneye gerek yok mutlaka bir şey ortaya çıkar ve fırsat değerlendirilir ancak bazen hicbirsey yoksa da istemek yeterlidir. İstemeyince karşıdan bile teklif gelse değerlendirilmiyor.
00 YorumlaYanlışlikla ararım direkt kapatırım mesaj olarak yazarım kusura bakma yanlışlıkla aradım falan elin çarptı öylelikle konuşulur herhalde
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 930 cevap paylaştı. Konuşmak istiyor olmam da bir bahanedir. Naber öylesine bi yazdım konuşmak istedim diyebilirim
02 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 512 cevap paylaştı. Niye bahane üreteyim doğrusu ne ise onu söylerim çünkü bahaneler insana bulaşıcı olur hastalık olur hiç gerek yok
10 Yorumlaben bahanelerle uğraşmıyorum niyetim neyse acıkca ve kibarlıkla söylerim
21 YorumlaSeni bu aralar çok sık rüyamda görüyorum iyimisin her şey yolundamı derdim
20 Yorumla
1 yılpp fotosundaki resimle bagli soru sor mesela pp deki sen misin ya da pp deki şey ne kadar güzel filan
02 Yorumla- 1 yıl
Pp deki 2. Kişi kuzeninmi
- 1 yıl
@mehmet_zindan hayır
Bunu sık sık yapan 6 yaş iq ya sahip bir sevgilim vardı. Allah düşmanımın başına vermesin öyle kadın.
00 Yorumla
1 yılMerhabaa, seni gördüm ve bi selam vermek istedim. Ş-şey yani...🙄 Sakıncası yoksa tanışabilir miyiz. Acabaa 🙃
Bu kadar basit bence00 Yorumla
1 yıl..
..
... kişisini tanıyor musun işim vermek isterdim ama o tarafından yakalanmak istemiyorum00 Yorumla
1 yılTelefonumda bir bildirim çıktı, anlamadım ama sanırım seni bir yerlerde eklemişim. Sen de mi kullanıyorsun bu uygulamayı? :D
00 YorumlaToplu cuma mesajı ne güne duruyor😀😀😀
03 Yorumla
1 yılBen bunu cidden yaşadım ve meğerse nişanlanmıştı 🥲🥲
01 Yorumla
1 yıleğer kız ise rüyamda seni gördüm sevgili olalım mı derim eğer erkekse rüyamda seni gördüm ölüyordun derim
01 Yorumla- 1 yıl
bahaneler şahane olur sizlere hastane bana verin bir tane derim
Ya şu olayı hatırladın mı, onunla ilgili bir sorum var da, geri dönüş yaparsan sevinirim fazla tutmam seni.
00 YorumlaBu senin hikayendi çok beyazdı , kir tutardı ömrüm kelebek kadardı beni duymadın
00 Yorumla
1 yılAynı şehirde yaşadığım biriyse geçen gün seni şurda gördüm sanki falan derdim.
02 Yorumla- 1 yıl
Aynı şehirse daha inandırıcı olur ve hayır dendiğinde birini benzettim sanırım deme şansın var.
1 yılbirine bir şey demek istiyorsam derim ama bu mesaj atayım bahanesi olsun diye değildir , düşündümse demem lazimciyim biraz
00 Yorumlaİyi olduğu bi konudan soru sorarım. Mesela arabalarla arası iyiyse yaa benim de arabam da şu şu sıkıntı var der konuyu açarım😄
00 Yorumla
1 yılYardimina ihtiyacim var deyip matematik sorusu sormam gerek derim
02 Yorumla- 1 yıl
O zaman felsefeyle ilgili sorarim
Gizli Üye(30-35)1 yılburdan birisine bi bahane bulup atmıştım beğendiği bi bluz vardı internetin altını üstüne getirdim buldum brezilya'da varmış yinede gittim yazdım çok hoşuna gitti konuşmaya başladık :)
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılemek olsa bile yazmayabilirdi teşekkür ederdi sadece onu yapmadı zamanla birbirimizin hoşuna gittik flört ettik :)
Cevap sahibi1 yılne mutlusu buluştuktan sonra bi bozuldu sonra yavaş yavaş iletişimi kesti ayrıldık
Cevap sahibi1 yılevet halbuki fotomu da görmüştü önceden
Cevap sahibi1 yılkısmet değilmiş yapçak bir şey yok
1 yılyazmam için bir bahanem olmasına gerek yok, konuşmak istersem yazarım direkt
03 Yorumla- 1 yıl
tabii ki, iddialı olmayı severim
Şeyi sor "Sence bu çorapların teklerini çamaşır makinesi neden yutuyor?" 😂
02 YorumlaBahanelere başvurmam pek. Normal bir selamlamayla giriş yapardım konuşmaya. İstemiyorsa da zorlamam
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı.
1 yılSize karşı bir bahanem yok tanışmak için merhaba diyerek başlıyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Demedim ama, merhaba nasılsınız 🤣
İnternet & Teknoloji konusunda 611 cevap paylaştı. Baya saçma bir şey yazacaksın ki illa ki bir tepki versin
01 Yorumla
1 yılBahane değil, gerçekten rüyamda görüyorum ben 🥺🥺🍂☹️
10 YorumlaOnu bende yaptım ama bulduğum resim baya uygunsuz bir şeydi
00 YorumlaBahanem yok seninle konuşmaya sen uydur birşeyler derdim 🙂
00 Yorumlaİyi değilim arkadaşlar şu anda batmış durumdayım😅
00 YorumlaNerelerdesin? Çık gel bir kahve içelim. Hem iki lafın belini kırarız...
00 Yorumla
1 yılKaranlığa düştüm ışık lazım oldu seni aradım
00 Yorumlabenimle konuşmak isteyeceğinden emin olmadan bir şey yazamam.
00 Yorumla
1 yılBen kartlarımı açık oynamayı seviyorum
Merak ettim nasılsın00 Yorumla
1 yılSeninle sohbet etmek istedi canım ama ne konuşsam bilemedim. Var mı bir çözüm önerin?
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılHiç ihtiyaç duymam. Şaka yoluyla sormak istediğimi sorarım ya da söylerim.
00 Yorumla
1 yılSen metrobüs kullanmazdın hayırdır hemde bu saatte? '' sbshs
00 Yorumla
1 yılBahaneye gerek yok
Rüyamda seni gördüm yalanı tutmaz
Konuşmak istedikten sonra konuşulur net.00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı. Kastedilen "birisi" sevdiğim insansa direkt olarak özledim diyorum. Bahane aramam
00 Yorumla
1 yılMerhaba,
Bahane bana yakışmaz!
Biriyle konuşmak istemem!00 Yorumla
1 yılBen bahaneyi ve yalanı bilmem özledim seni merak ettim nasilsin onu söylesen yeter bana derim
00 Yorumla
1 yılBir dakika bu bir bahanemiydi ve gerçek soru değilmiydi benzer durum yaşandı 3 sene kadar önce haydi
00 YorumlaKolay kolay yazmam yazmak icin bahaneye gerek duymam. Sebeplerim vardır veya yoktur.
00 Yorumlamerhaba orada gördün mü?
neyi gördüm mü?
bahaneyi?
ne bahanesi ne diyosun?
seninle konuşmak için bahane arıyordum da :)
01 Yorumla
1 yılAfedersin kuzenim takip isteği atmiş çok özür dilerim 🙏🏻
00 Yorumla
1 yılSen benim telefona bak başkasına yazacakken o kadar insan içinde gel seni bul sana yaz hay allah😌. Eee naber?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRüyamda seni gördüm, iyi misin? Ben de saf gibi inanırdım ona çünkü saf ve temiz bir sevgi ile sevdim onu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAdını yaz sonra cevap verirse saehosmussun gibi davran ejxhejdj bu bu kafayla bana yazıyorsa beni düşünüyor diye bir düşünceye kapılıyor insanlr
00 YorumlaBir kıza kısa ilişki istemiştim ama 380 km var demiştim numaramı istemişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok tatlı bakıyorsun. İnsanın aklını başından alacakmış gibi. Herkese böyle aklını başından alacak bakış atıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMesela sana yürümek için derdimki polislere dikkat et gözükme!!!
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüzelliğin kanunları hiçe sayıyor derdim ;)
- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Biriyle konuşmak istiyorsunuz ama bahaneniz yok ona ne yazardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler