Alalı 1 sene olmadı telefoncu garantisi yok diye düşük fiyata satmıştı saolsun tamir ede ede çıkardı fiyatını geeçen sene şarj yerini 400e iç ekranını 2000e değiştirmiştim şimdi yine şarj almada bozukluk var sanırom bataryası gitti çabuk alıp çabuk bitiyo mikrofonuda bozuldu iç ekranıda kırılmış tam oldu
İç ekranı 1500 batarya içinde 500 dedi
O yüzden 2. el farklı bir telefon mu alsam diye düşünüyorum ama şu an param yok ve işsizim 😶 o yüzden birkaç idare edebiliirsem eğer iş bulup 2. el alabilirim diye düşünüyorum ama iç ekran ne kadar idare edebiliir bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı. Telefonun bug'a girmiş gibi neredeyse her yerinden arıza vermiş. İç ekranın kırık olması uzun vadede sıkıntı çıkaracaktır, çünkü kırık ekran zamanla daha fazla zarar görebilir ve kullanılamaz hale gelebilir. Buna rağmen telefonunu dikkatli bir şekilde kullanarak zaman kazanabilirsin. 🤞
Şu aşamada, ekran koruyucusu ve sıkıntılı piksellere dikkat ederek telefonunu kullanmaya devam edebilirsin. Para biriktirmen gerektiği için ekranı mümkün olduğunca fazla koruman önemli. İş bulup bütçeni toparladığında, ikinci el temiz bir telefon alarak bu durumu çözmek mantıklı bir adım. Umarım kısa sürede işler yoluna girer ve yeni bir telefona kavuşursun! 🚀