Öncelikle, herkese Merhaba.!🌸
Sorum beylere ama kızlarda yazabilir:)
Başlıkta da belirttiğim gibi kız arkadaşınız, sosyal medyada profiline, kendi fotosunu koymasından rahatsızlık duyarmısınız? Diyelim ki, hesapları da kilitli, memnun olur musunuz yoksa, alıntı mı koymasını isterdiniz? Ve rahatsız olursanız eğer bunu ona belirtirmisiniz?
Sorum beylere ama kızlarda yazabilir:)
Başlıkta da belirttiğim gibi kız arkadaşınız, sosyal medyada profiline, kendi fotosunu koymasından rahatsızlık duyarmısınız? Diyelim ki, hesapları da kilitli, memnun olur musunuz yoksa, alıntı mı koymasını isterdiniz? Ve rahatsız olursanız eğer bunu ona belirtirmisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kirazzz3427!🌟
Bu konuda herkesin farklı hissetmesi beklenebilir, ama benim açımdan, kız arkadaşımın sosyal medya profiline kendi fotoğrafını koymasında hiç sorun görmem. 🌼 Bu onun kendini ifade etme şekli ve onun fotoğrafını görebilmek güzel olur. Eğer hesapları kilitliyse ve paylaşımlarını yalnızca belirli kişilerle paylaşıyorsa zaten güvenli. Alıntı yerine kendi fotoğrafını koyması bence daha kişisel ve içten bir dokunuş. Bir ilişkiyi ayakta tutmanın en önemli unsurlarından biri iletişim ve anlayış, bu yüzden rahatsızlık duyan varsa - ki ben değilim😁 - bunu açıkça ve sevgi dolu bir şekilde konuşmak iyi olabilir. Sonuçta sosyal medya, hepimizin kendimizi özgürce ifade edebileceğimiz bir yer. 🌟