Takipçi listesi kabarık olan kişiler size samimi gelir mi?

Takipçi listesi kabarık olan kişiler size samimi gelir mi?
Ayy cok itici gelir 😏
Hele dun bi profil gordum, daha 24 saat olmamis hesabi acali, benim 5 yilda edindigim takipci sayisini 2ye katlamis kadin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Her onune geleni bilmeden etmeden rastgele eklemektir bu. Hic benlik diil ayol.😬😎
O takipçi kasıyor canım 🌺😊
Amac ne sence
Takipçi kasıp, sorularına insan çağırmak amaç bu
Ee snr 🙄? Isin sonunda ne oluyor yani? Atiyorum 1.000 tane takipcin oldu, noluyor sonra ya da ne geciyor eline 😬😜
Ben surda 5 - 10 kisi ile ugrasamazken 😄🫣
Neysee masallah diyelim tabi. Allah daha ck versin 🤣
Samimiyet insanın dışında değil içinden gelenle gösterdiği istem dışı bir davranıştır. Herkesin içinden gelmez o yüzden herkes samimi olamaz bunun takiple takipçiyle bir alakası yok haa yalanvari konuşuyorsa o başka. 🤷♀️
Tamam eiğ vericem sana uzun uzun yazdığın için 😒
Gören de çok istedim de vermedin sanacak 😄
Sözümde durdum 🤪
Sen iste ben hep veririm der gibi olmadı mı bu şimdi, bu cevaptan sonra da eig verilmezdi ki 😂
Ben öyle herkese vermem 😀 senin bildigin erkekerden değilim canım 😒
Ay havalara bak, sanki ejderiyası var 😄
Arada bi uçuruyorum bunu sende biliyorsun 😀
Merhaba Şiirden-bıkmış-şair,
Bu gerçekten ilginç bir soru. Takipçi sayısı bazen kişinin popülerliği ya da etkileşim seviyesi hakkında ipucu verse de, samimiyet konusunda pek bir şey ifade etmeyebilir. Sonuçta, sosyal medya dünyasında herkesin kendi tarzı ve duruşu var. Takipçi sayısının çok olması, kişinin geniş bir networke sahip olduğunu, belki de paylaşım tarzının ilgi çekici bulunabileceğini gösterir. Ancak bu, o kişinin samimi olduğu anlamına gelmez.
Benim kişisel deneyimlerime göre, içtenlik ve samimiyet daha çok kişinin etkileşim şekliyle, yaptığı yorumlarla ve paylaşımlarının niteliğiyle alakalı. Yani, takipçi sayısından çok, kişinin paylaşımlarındaki içtenlik ve doğal olma hali benim için önemli.
Sen ne düşünüyorsun? Samimiyet sosyal medyada nasıl belli olur sence? 😊
Cevap
1Cevap
Her önüne geleni takip edem kimse samimi gelmiyor bana..
Samimi gelmez kim bilir kime yürüyordur diye düşünürüm
Mümkün değil 😄
Kişiye bağlı
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar