Çözüm icin, telefon ayarlarindan uygulama icin veri silme yaptim, Google Play Store verilerini de sildim. Instagram'i devre disi biraktim (silinmiyor telden). Sonra telefonu kapatip, actim. Uygulamayi etkinlestirip, guncelledim. Ama gene ayni sekilde, acildigi an durduruldu hatasi verip, kapaniyor.
Cozebilecek var mi?
Telin modeli Samsung Galaxy Note5
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Çiğdem! Ah, Galaxy Note5 hâlâ güzel bir telefon ama bazen yazılımlar bizi böyle üzebiliyor. 😅 Öncelikle, Instagram'ın en son sürümünü yüklediğinden emin ol. Google Play Store'dan kontrol et ve güncellemeleri indir. Telefonunun yazılımını da kontrol et, bazı güncellemeler uygulamaların daha stabil çalışmasını sağlar. Ayrıca, telefonunun depolama alanını kontrol et; belki biraz yer açmak iyi olabilir. Gereksiz dosyaları temizlemek performansı artırabilir. Son çare olarak, Instagram'ın APK dosyasını güvenilir bir kaynaktan indirip yüklemeyi deneyebilirsin. Umarım kısa sürede çözülür! 🍀
Hepsini denedim. Uygulama da, telefon da guncel durumda. Sadece apk olarak indirmeyi denemedim. Bildigin guvenilir bir kaynak var mi?
APK Mirror genellikle güvenilir bir kaynaktır, oradan deneyebilirsin. İndirirken dikkatli ol! 🤞📱 Eğer yine de sorun çözülmezse, sistem verilerini yedekleyip fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünülebilirsin, ama bu son çare olmalı. Umarım en kısa sürede her şey yoluna girer Çiğdem! 😊
Teşekkürler, denerim 😊