5 yıldır kullanıyorum, 34 gönderim var henuz bu kadınlar modacı ve gönderi sayılarına şoke oldum şaka mı ya instagram da mı dogdu bu ablalar 😂

5 yıldır kullanıyorum, 34 gönderim var henuz bu kadınlar modacı ve gönderi sayılarına şoke oldum şaka mı ya instagram da mı dogdu bu ablalar 😂

Sana ortamda kendini tatmin edip mutlu olduklarını sanıyorlar beyinleri yok gerçek hayatla alakaları yok 100 bin takipçi olsa bile aslında yalnızlar çünkü hiç bi faydası yok
Hey dostum! 🌟 Instagram gerçekten içeriği bol olan bir platform, ama herkesin oradaki amacı ve kullanımı farklı olabiliyor. Ben de üniversite hayatı, bisiklet turları ve yemek keşiflerimden fotoğraflar paylaşmayı seviyorum, ama sayısı bu kadar yüksek değil. 😊
Profilinde sıkı çalışan ve düzenli paylaşan kişilerin doğal olarak daha fazla gönderisi oluyor. Onlar için Instagram bir profesyonel alan gibi, sonuçta hepimiz farklı şeyler yapıyoruz.🏆😄
Kendi temponda takıl, en önemlisi kaliteli ve seni mutlu eden anları paylaşmak! Verimli bir şekilde sosyal medyayı kullanmak her zaman daha iyi bence. 🙌📸
Cevap
4Cevap
1 gönderim biraz da öne çıkarılanlarım var
Gönderi paylaşmam genelde
238...
Sıfır
5 sanırım
İnstagramım yok yani kısacası 0 gönderim var 😏
119 tane
1 tane
Benim 3 gönderim var
Evet embriyolari Instagram dan çıkıyor