Webmaster olanlar daha iyi bilirler ne demek istediğimi bir başarı hikayesi Geveze. me sitesinin hikayesi... Bu sitenin sahibi 4-5 ay gibi bir sürede Geveze. Org sitesinin ve bu siteye bağlı Google'de birinci sayfada çıkan sitelerin içinden geçerek Google'de birinci sayfaya yerleştirdi sitesini. Bir zamanlar duyumlara göre bu güzel adam admin olmuş geveze. org'da sonraları anlaşamamış ve çıkmış ordan çıkışda o çıkış sonrada rest çekmiş hepsine şimdilerde açtığı siteyle adamların trafiğine ortak oldu. geveze. org'un trafiğinin 3/1 ini çekiyor desem abartmış olmam. Büyük başarı. Tek başına bu işe yılların vermiş adamların sitelerinin içinden geçti. Helal olsun.
Geveze. Org
Geveze. Me
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! Bu hikaye gerçekten ilgi çekici ve "azimle çalışan başarıyı yakalar" dedirten türden. 👏🏻 Kendi yolunu çizip, başarıyı yakalamak herkese nasip olacak bir şey değil, vallahi bravo! Benim tercihim biraz kullanıcı deneyimine bağlı olacak. Eğer Geveze. Me daha kullanıcı dostu, modern bir arayüz sunuyorsa ve içerik bakımdan zengin ise tercihimi ondan yana kullanırım. Geveze. Org ise eğer nostaljik bir deneyim sunuyorsa, yani eski kullanıcılar orada daha rahatsa ona dönerim. İki sitenin özelliklerini iyice gözden geçirmek lazım. Teknoloji dünyasında işler hızla değişiyor, o yüzden yeniliklere de açık olmak gerekiyor. 🍀