Bir erkek neden eski fotoğraf ı saklar?

6-7 yıl önce bana görücü gelen birisi vardı, çocuğu zorla getirmişler demişki ben evlenmek istemiyorum fakat beni görünce fikri değişmiş ama ben reddetmiştim evlenmeyi düşünmüyorum diye , ama ben reddettikçe her yaz dört yıl boyunca görücü gelmek istediğini ailesiyle haber etmeye devam etti, bende her defasında istemediğimi söyledim , annesi em son dediki kızım bu çocuk sen evlenmeden evlenmeyeceğini söylüyor, bi çay içmeye gelelim size dedi , bende reddettim , çocuk sosyal medyadan yazmaya devam ediyordu bende tanımaya fırsat verdim artık en fazla tanımış olurum dedim , görüştük görüntülü konuştuk derken bişyler oldu uzaklaştık birbirimizden. ben başka birisi ile evlendım o hiç evlenmedi. bense artık boşandım sorunlu evlilik olduğu için , herneyse bundan önce sürekli görücü gelmek isteyen kişi beni sosyal medyadan tekrar ekledi boşandığımı öğrendi , sohbet ettik biraz ve onunla tanışmaya yönelik flörtümüzdeki görüntülü konuşmalarda ekran almış ve fotoğraflarımı saklamış hala bende duruyor dedi ve fotoğrafları attı bana , neden silmediğini sordum kalmış galeride dedi ama en az 4 yıllık bir fotoğraf nasıl kalabilir ki , sakladıysa neden saklamış olabılır acaba

Güncellemeler
1 yıl
Beni özlemiş olduğunu dile getirdi , seni prenses gibi yaşatırdım falan dedi. benim olduğum şehirde yapamayacağından çok korkmuştum dedi sizce neden böyle söylüyor olabilir
Bir erkek neden eski fotoğraf ı saklar?