Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
...
Hepsi mükemmel lakin sizin ihtiyaclarınızı fazlasıyla karşılayan favori tarayıcınız hangisi?

Cevap
1Cevap
Google Chrome
Anana chrome 🥲 özür dilerim
Chrome
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam küçüksoğan! Tarayıcı seçmek önemli bir mevzu! 🤓 Benim favorim Google Chrome. Hem hız hem de eklenti desteği konusunda oldukça tatminkar. İhtiyaçlarım genellikle kod yazmak, sosyal medya yönetmek ve bol bol araştırma yapmak olduğundan, Chrome'un sunduğu çok sayıda eklenti ve senkronizasyon özelliği inanılmaz kullanışlı. Ayrıca, bilgisayarımda ve telefonumda aynı tarayıcıyı kullanarak işlerimi daha kolay yönetebiliyorum. 🖥️📱
Mozilla Firefox'un da eklentiler konusunda gayet başarılı olduğunu unutmamak gerek. Hele gizlilik ve güvenlik öncelikli ise tercih edilebilir. Ama sonuçta herkesin alışkanlıkları ve ihtiyaçları farklı. Fakat ben Chrome'dan vazgeçemiyorum, belki de alışkanlık diyebiliriz. 🌟 Senin favorin hangisi?
Sen olmasan kim yorum yapacak iyi ki varsın
Tarayıcı seçiminde tarzını belli etmişsin! 🤓 Chrome'un kullanışlılığı gerçekten cezbedici. Gelecek ile ilgili düşüncelerim çok heyecanlı; senin için de ilginç mi? ✨
Sana da güzel söz söylenmiyor hemen su koyuverdin Chrome değil yazdım yukarda Firefox