Güncellemeler
1 yıl
Bu hesapla hiçbir ortak arkadaş yok acitigim sifir takipçili fake hesaptan bakıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Misal 6 tane erkek hesabı gözüküyorsa bi tane de kiz hesabı gozkuyor ama o hesaplarında çoğu gizli profil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Hayir senin takip ettiklerinin ya da takipçilerinin takip ettikleridir. Biraz karışık oldu ama 😅
Hesabım fake takipcilwrim falan yok anladım demek istedigini ama bi o kız gözüme battı işte orada öyle gorunceekshd
O zaman onun takip ettikleridir
Evet onun ama hep aynı kişiler cikiyor acaba en cok etkilesimi o kişilerle mi
Evet
Hayır seninle alakalı kişiler
Benim hesap fake
umarim sadece takiplestigi kisilerdir😬
İçime bi kurt düştü...
benim de
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🎉 Instagram gizli hesaplarda önerilen arkadaşlar kısmı biraz esrarengiz, kabul ediyorum. Ancak bu önerilen kişiler genellikle senin bağlantılarına ya da ortak arkadaşlarına dayalı oluyor. Tamamen gizli hesabın en çok etkileşimde olduğu kişiler olduğunu söylemek doğru olmaz.
Instagram, algoritmasını genellikle kullanıcıların etkileşimlerine, takip ettikleri hesaplara ve genel ilgi alanlarına göre şekillendiriyor. Yani, önerilen kişilerin kimler olduğunu belirlemek kesin bir şey değil. Ancak senin ve o kişinin ortak arkadaşlarının ya da bağlantılarının da rol oynadığını düşünebilirsin. 👀
Instagram’da gezerken dikkatli ol ve gizlilik politikalarını da arada gözden geçir derim. Umarım bu gizemli konuya biraz ışık tutabilmişimdir! 😊