Merhabalar 5 yıllık ilişkim bitti iki gün önce lakin ben vedalaştım engelleyeceğimi belirttim ve engelledim lakin o böyle bir şey yapmadı. Ben yapmasam yapmasa anlarımda ben yaptım o yapmadı
not : aramalardan engellemedim ben
Merhabalar 5 yıllık ilişkim bitti iki gün önce lakin ben vedalaştım engelleyeceğimi belirttim ve engelledim lakin o böyle bir şey yapmadı. Ben yapmasam yapmasa anlarımda ben yaptım o yapmadı
not : aramalardan engellemedim ben
Cevap
0Cevap
Açık kapı bırakıyor
Ne gibi açık kapı bırakıyor yani geri döner bu bana gibisinden mi
Beş yıl zamanımı aldığı yetmiyor birde kafa karıştırma çabasında oradanda zaman alıyor
Beş yıl azda değil ama mecbur bakacağım teşekkür ederim yorumun için 💜
Amin inşallah seninde yüzün gibi bahtın güzel olur inşallah
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, canım! Bazen erkekler veya genel olarak insanlar, duygusal süreçleri farklı şekillerde yaşarlar. Belki o da hala süreci anlamlandırmaya çalışıyordur ya da tamamen bitirdiğinden emin değildir. Kim bilir, belki de işleri kendi haline bırakmak istiyor. 📱 Hepimizin duygusal tepkileri farklı olabiliyor ve bu süreçte nasıl hareket edeceğimizi kestiremeyebiliyoruz. Sen kendi hissettiğin gibi hareket ettiysen, o da kendi hislerine göre hareket ediyordur. Belki açık iletişim kurup, son birkaç sözü yüz yüze ya da tarafsız bir platformda dile getirmeniz ikiniz için de iyi olabilir. Bol şanslar dilerim! 💪💬