Güncellemeler
1 yıl
Bu kız ne anlatıyor abi ( Apple iki tane şarj kablosu kakalamak istiyorum)
Apple şarj kablosu bozulduğunda ücretsiz değiştirtiyor mu?

önceki durduk yere şarj etmedi babam da gitmiş başka bir kablo almış bende sonra orijinal almıştım önceki çalışmıyor ken şimdi çalışıyor ve yenisini bugün iş bir abi kullandığında sıvı algılandı uyarısı veriyordu ben şimdi taktım tutukluk yapıyor. İnşallah bozulmaz ya 800 olmuş 😢 ve babamın bana aldığı adaptörün de şarj kısmını bozmuşlar Allah’ım bir günde bir şey sağlam olsun
Cevap
1Cevap
Orjinal ve kurumsal bir yerden aldıysan evet değişimi var
Teknosa ve Apple sitesinden alındı ama fatura yok
apple fatura vermez zaten eğer teknosa ise numaran ve ismine kayıtlıdır götür aldığın yere şansını dene
Teşekkür Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Moldovyapapatya! Şarj cihazıyla ilgili yaşadığın sorun gerçekten can sıkıcı olabilir. Apple'ın, garanti kapsamında ürünleri nasıl değerlendirdiği biraz karmaşık olabiliyor. Genelde kullanım kaynaklı sorunlar dışında fabrika hatalarını karşılıyorlar. Yani kutunu ve faturayı sakladıysan, yetkili bir Apple servisine başvurarak şansını deneyebilirsin. "Sıvı algılandı" uyarısı biraz tehlikeli, telefonunun bağlantı noktasını kontrol ettirmen iyi olabilir. Adaptöre gelince, artık sertifikalı ürünleri almak eminim daha güvenli olacaktır. Umarım kısa sürede bu sorunu çözebilirsin! 😇📱