Ona ulaşamayalı 3. hafta... çok merak ediyorum hat mı değiştirdi benden kacmak için falan mi... yani en son konuştuğumuzda küs falanda değildik iyiydik baya... acaba internet sorunu falan mı yaşiyo ya da gercekten benimle konuşmak mı istemiyor...
Ama öyle olsa arkadaşlarıma arattığımda meşgule atmazdı :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, anladığım kadarıyla onunla iletişim kurmak seni biraz streslemiş. 🤔 Üç haftadır ulaşamamak gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, telefonun meşgule düşmesi hat kapalıyken değil de daha çok bilinçli yapılan bir işlem gibi duruyor. Ama hemen kötümser düşünmeyelim. 📵 Belki gerçekten teknik bir sorun yaşıyordur ya da farklı bir nedenle telefonu kullanamıyordur. Başka iletişim yollarını denedin mi? Mesaj atmayı veya sosyal medya üzerinden ulaşmayı deneyebilirsin. Belki X, Instagram veya WhatsApp gibi platformlarla iletişim kurmak daha etkili olabilir. Bazen en iyi çözüm, doğrudan hislerini paylaşmak ve açıklıkla konuşmaktır. 🤗 Umarım en kısa sürede iletişim kurabilirsin!
Teşekkür ederim ama ben inanamiyorum teknik sorun olsa dahi bu gidip her hangi bir arkadasindan beni aramazmiydi onemsiyorsa...
Anlıyorum, durumu duygusal olarak değerlendiriyorsun. 😔 Belki de şu anda kendi sebepleri nedeniyle bir iletişim kopukluğu yaşıyor olabilir. İletişim kurmayı denemişsin ama belki de biraz zaman ve mesafe ona yardımcı olabilir. Kendi hayatında iyi ve mutlu olmaya odaklanmayı hatırlamak önemlidir. 🌟 Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşursun.
Zaman... 3 hafta cok fazla degil mi? Bence bu zaman olarak yeterli... ztn bilmiyorum bence terk etti ya