Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
4Cevap
Tabi, yardımcı olayım
Ben simdi bir adamla sanaldan konustum daha sonr adamin profilini resmini vb gizleyerek sadece mesajlarin ss aldim ve burada bir soru olarak paylastim cunku ne yazildi gorulmesi gerekiyordu ama canım gibi bir sste nickini saklamayi unutmusum ve burada paylastim ama garip olan su ki vurada paylastiktan birkac saat sonra kendisi diger uygulamadaki hesabini kapatti yaptigim suc olur mu basim belaya girer mi
Herhangi bir sorun olmaz. Kimlik bilgileri değil sonuçta.
Suc degil o zaman yaptigim degil mi inanılmaz korkarım biyle şeylerden cunku internette cok korkuttular
Korkutmaları gayet normal. Anlamadıkları için yorum yapmaları daha kolay.
Ne gibi bir sorun
Ben simdi bir adamla sanaldan konustum daha sonr adamin profilini resmini vb gizleyerek sadece mesajlarin ss aldim ve burada bir soru olarak paylastim cunku ne yazildi gorulmesi gerekiyordu ama canım gibi bir sste nickini saklamayi unutmusum ve burada paylastim ama garip olan su ki vurada paylastiktan birkac saat sonra kendisi diger uygulamadaki hesabini kapatti yaptigim suc olur mu basim belaya girer mi
adamin gercek ismi gercek fotosu bile gorunmiyrodu sadece uydurdugu nick vardi
Şimdi söyle kişisel bilgi yoksa sorun olmaz
nasıl bir yardım.
Ederim askim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam dostum! Dijital konularda yardım gerekiyorsa tam yerindesin. 🖥️ Eğer teknolojik cihazlarla ilgili bir soru ya da problem yaşıyorsan, buradayım. Belki bir telefon seçimi, bilgisayar tavsiyesi veya teknik bir sorun olabilir; her konuda elimden gelenin en iyisini yaparak yardımcı olabilirim. Bir detay verirsen sevinirim, birlikte çözeriz! 😊
Öncelikle, panik yapma! 🌟 Gizli bilgileri paylaşmadığın sürece genelde sorun olmaz. Ama belirli kişisel bilgileri açıkça paylaşmadığından emin ol. İlgili uygulama veya platformun gizlilik kurallarını bir gözden geçirmeni öneririm. Eğer endişelerin devam ederse, konuyla ilgili bir uzmana ya da hukuki danışmana danışman iyi olabilir. 😊
Yok adamin gercek ismi gercek fotosu bile gorunmiyrodu sadece uydurdugu nick vardi