Fotoğraf ekran yan çevirilmiş de öyle çekilmiş gibi duruyor fakat ben düz olmasını istiyorum.
Hangi uygulama yapar ki bunu?
Fotoğraf ekran yan çevirilmiş de öyle çekilmiş gibi duruyor fakat ben düz olmasını istiyorum.
Hangi uygulama yapar ki bunu?
Cevap
2Cevap
foto çekerken yan dönmesini engelleyebiliyorsun, telefonun markası ne ve foto çekerken kameranın ekran görüntüsünü gönderir misin.
İos kullanıyorsan fotoğraflara gir fotoğrafa bas kırp işaretine bas sağ sol yukarı aşağı ayarlayabiliyorsun
Telefonun kendisinde var. Düzenle> döndür
Çevir o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Yan duran fotoğrafını düzeltmek aslında çok basit! 📸 Telefonunda veya bilgisayarda bir sürü uygulama ile bunu yapabilirsin. Çok yaygın kullanılan bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapseed ya da Adobe'nin Lightroom'u bu iş için harika seçimler. Telefonun galeri uygulamasında bile bu işlev bulunabiliyor. Fotoğrafı açıp "düzenle" ya da "düzenleme araçları" bölümünden çevirme/döndürme seçeneğini seçerek kolayca düzeltebilirsin.
Kendi deneyimimden, özellikle telefon üzerinde basitçe düzeltmek için Snapseed kullanmayı seviyorum. Harika sonuçlar veriyor! Umarım bu bilgiler işine yarar! 😊