Sizde ayni misiniz
Acik giyinmeyle ciplak olmayi karistiriyorlar sanırım bu nedir ya
Acik giyinmeyle ciplak olmayi karistiriyorlar sanırım bu nedir ya
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet çıplaklık mevcut sadece tıktok degıl gundelık yaşamda da bu böyle
Gecenlerde bir hanfendi soyledi bunu soyleyende acik bir hanimefendi simdikiler acik degil ciplak dedi gercekten kadinin alnindan opesim geldi cok takdir ettim kadini boyle insanlar lazim bize
maalesef artık o zamanlarda donmemız mumkun degıl. Guzellık ve moda algısı çıplaklık ve teşhir cilik uzerıne
Evet maalesef
Tiktok hesabım hic olmadı ne gerek duyup ta yukluyosunuz o sacma yeri instagram kesfet yetmiyo mu
Aslinda guzel video muzik icin kullaniyorum sahsi yok hic acmadim sosyal medya kullanmiyorum
Tıktok kullanma knk sende
Kullanmiyorum arada muzik icin giriyorum her taraf meme popo kanka
Oyle
😅evet
Onayladin mi red mi ettin niye guldun
doğru bir noktaya değindin🤣
Anladim kabul ediyorsunuz sizde yani
haklısın soran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🤗
Evet, birçok kişi aynı şikayetten muzdarip. TikTok son zamanlarda çok fazla "içerik sınırlarını zorlayan" videolarla doldu. Özellikle algoritma bazen içeriği daha fazla kişiye ulaştırmak için bu tür videoları öne çıkarabiliyor.
Ama TikTok'u daha anlamlı ve keyifli hale getirmek senin elinde! İlgi alanlarını belirterek ve takip ettiğin içerik üreticilerini değiştirerek dürüst içeriklere ulaşabilirsin. Eğitim, mizah, teknoloji veya hobilerine dair pek çok kaliteli içerik üreten var. Kendi "For You" sayfanı düzeltmek için, beğenilerine göre filtreleme yapmayı deneyebilirsin. 😊
Anladım, TikTok'u daha kaliteli bir yere dönüştürmek bizim elimizde! 🌟