Böyle bir şey yaptı gerçekten bilmiyorum ayrılalı yaklaşık üç yıl oluyor başlarda ailesinden falan ulaşıyordu onları engellemiştim son bir yıldır hiç yazmadı sonunda kurtuldum diyordum ki Bu sefer de arkadaşından yazdı sonra bir baktım yazıp hemen engellemiş beni ben de ona yazmak istemediğim için arkadaşımın ınstagram'ını bulup oradan arkadaşına bu nereye kadar böyle devam edecek ne amaçla yazdı artık rahatsız etmesin falan dedim arkadaşlar buna nasıl bir son verebilirim gerçekten artık sinirlerim çok bozulmaya başladı 😤
Arkadaşlar eski sevgilim arkadaşından bana yazdı wp üzerinden sonra yazan kişiye ulaştım bakar mısınız?
Knk kendini unutturmak istemiyor bu durum da beni rahatsız etmeye başladı Ben başka numaralardan mesaj almak zorunda mıyım yıllardır aynı şey taciz resmen artık bu durum benim psikolojime zarar verdi sustum zaten bu zamana kadar buna bi dur demek lazım herkes haddini bilecek
bebegim sen engellemedigin icin senden yuz almaya calisiyor engellesen boyle olmayacak hic yuz vermeden engelleyeceksin ugrasmayacaksin bak bakalim dahada yaziyormu kendin goreceksin birzaman sonra istenilmediginin farkinda olacak yazmamaya baslayacak
Şu an yazan kişi arkadaşı arkadaşına yazdırmış yani engellerim bir fayda etmiyor senin anlayacağın telegrama varıncaya kadar engelledim e-postadan bile yazıyordu bu
Sence ne yapmalıyım gerçekten artık bunaldım 3 senedir de bir insan takıntı yapmaz onu tam takıntıları yüzünden ben de takıntı yaptım resmen ya unutamıyorum tam unutuyorum derken yeniden yazıyor cidden artık gına geldi ya
Ya zaten konuşmuyorum ama kendini hatırlatıyor sıkıntı burada bir insanı unutmaya çalışıyorsun zaten bu acı veriyor ve zaman alıyor değil mi sonrasında karşına çıkıyor insan tekrar her seferinde işte böyle olunca da hayatına birini de alamıyorsun kimseye Duygu da besleyemiyorsun ben bundan söz ediyorum yoksa telefonlarını açıp açmamak değil önemli olan önemli olan aklından sürebilmek işte arayıp sordukça da silemiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
takinti yapmis sanirim. dikkatli ol bebce. engellemissin tamam ama hic cevap berme, arkadasina bile. muatap olma yani
Knk kendini unutturmak istemiyor bu durum da beni rahatsız etmeye başladı Ben başka numaralardan mesaj almak zorunda mıyım yıllardır aynı şey taciz resmen artık bu durum benim psikolojime zarar verdi sustum zaten bu zamana kadar buna bi dur demek lazım herkes haddini bilecek
yav engelle gec uzatma
Yıllardır aynı şekilde tramwa yarattı bende neler yaşadık bilsen nereye kadar bu şekilde rahatsızlık verecek unuttum dedikçe kendini hatırlatıyor
bebegim sen engellemedigin icin senden yuz almaya calisiyor engellesen boyle olmayacak hic yuz vermeden engelleyeceksin ugrasmayacaksin bak bakalim dahada yaziyormu kendin goreceksin birzaman sonra istenilmediginin farkinda olacak yazmamaya baslayacak
cunku cogu erkek anliyor neyin ne oldugunu
Şu an yazan kişi arkadaşı arkadaşına yazdırmış yani engellerim bir fayda etmiyor senin anlayacağın telegrama varıncaya kadar engelledim e-postadan bile yazıyordu bu
içiyor yazıyor
Sence ne yapmalıyım gerçekten artık bunaldım 3 senedir de bir insan takıntı yapmaz onu tam takıntıları yüzünden ben de takıntı yaptım resmen ya unutamıyorum tam unutuyorum derken yeniden yazıyor cidden artık gına geldi ya
numaranı değiştir
ulaştığında da konuşma cevap verme kafana silah dayamıyor kimse sonuçta
Ya zaten konuşmuyorum ama kendini hatırlatıyor sıkıntı burada bir insanı unutmaya çalışıyorsun zaten bu acı veriyor ve zaman alıyor değil mi sonrasında karşına çıkıyor insan tekrar her seferinde işte böyle olunca da hayatına birini de alamıyorsun kimseye Duygu da besleyemiyorsun ben bundan söz ediyorum yoksa telefonlarını açıp açmamak değil önemli olan önemli olan aklından sürebilmek işte arayıp sordukça da silemiyorsun
abi ben birinin bana ulaşmamasını istersem asla ulaşamaz sende iste bak sana ulaşabiliyor mu
Vallahi bazen olayı sandığın gibi olmuyor çok takıntılı saplantılı insanlar var denk gelmemişsin demek ki sen
beni tanısan görürdün.
Ne yapardın mesela söyle ben de bileyim
canım nerede yaşıyorsun
?
Neden sordunuz
bu tipler genelde diyarbakirli oluyo ondan diyarbakır mi
ona göre cevap vericem sehirlerin erkeklerini biliyorum