yok ben yanlış yazdım, çok çok az düzeyde yayabiirler ama ölçmeye ihtiyaç bile duyuyoruz. Mühendisim ve bunun hesaplandığını hiç duymadım. Çok yaysalar zaten elektrikli arabalar kullanılmaz mesela kanser eder
Anladım, merak etme bende bir mühendis olarak cevap veriyorum bilgilerim doğru yani. İnsan vücuduna zarar vericek kadar yaymıyorlar ki yayıcaksa da en fazla pil yayar dediklerinin arasında ama o da çok az gerçekten. O kadar az ki vücudumuza zararı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yapay zeka reklam bile yapmış :D Telefon yayıyor sadece diye biliyorum
Sadece telefon yaymıyor.
diğerlerine kıyasla daha fazla* eksik yazmışım zaten aslında hepsinin ölçülmüş hali vardı
Hayır, eksik yazmadım, sadece onları sormak istedim.
yok ben yanlış yazdım, çok çok az düzeyde yayabiirler ama ölçmeye ihtiyaç bile duyuyoruz. Mühendisim ve bunun hesaplandığını hiç duymadım. Çok yaysalar zaten elektrikli arabalar kullanılmaz mesela kanser eder
Açıkçası ben OKB hastasıyım.
O yüzden bu soruyu sordum.
Krem, diş macunu, şampoğan, parfüm vs. radyoson yayar mı?
Anladım, merak etme bende bir mühendis olarak cevap veriyorum bilgilerim doğru yani. İnsan vücuduna zarar vericek kadar yaymıyorlar ki yayıcaksa da en fazla pil yayar dediklerinin arasında ama o da çok az gerçekten. O kadar az ki vücudumuza zararı yok
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Ne mühendisisiniz?
Makine Mühendisiyim
Tm
Radyoson yayar mı bilemem de radyasyon yayar
Şu an elindeki telefon yayıyor
Evet
Radyasyon yayar evet
Radyoson yayılan bişey mi ilk kez duydum
Evet
İnsandan insana geçer mi?
Sanmıyorum.