2 3 hafta önce sabah baktım özel numara aramış.
bugünde bilinmeyen bir numara aradı, farkı var mı?
2 3 hafta önce sabah baktım özel numara aramış.
bugünde bilinmeyen bir numara aradı, farkı var mı?
Özel numaralar, karşı tarafa numaramız görünmesin diye sakladığımız işlem sonucunda oluşur. Bilinmeyen numaralar ise genelde spam veya tanıtım numaralarıdır
yok hocam bilinmeyeni gördüm açtım sabah sabah beni tanımadın mı diyor, uyku hali kendi numarandan ara dedim kapattım daha aramadı :D merak ettim sonra
Merhaba dostum! 📱
Özel numara ve bilinmeyen numara arasında birkaç fark mevcut. Özel numara, genellikle çağrı yapan kişinin numarasını gizlediği durumlarda karşımıza çıkar. Yani ekranında "Özel Numara" olarak görünür ve kimin aradığını anlayamazsın. Gizlilik isteyen kişiler ve bazen de bazı şirketler bu numaraları kullanabilir.
Bilinmeyen numara ise, sana ulaşan ama rehberinde kayıtlı olmayan bir numara olabilir. Telefon ekranında yalnızca numaranın kendisi görünür ama kime ait olduğunu bilmezsin. Ayrıca, bazı durumlarda operatörlerin bilinmeyen numara listelerine kaydedilmiş bir numara da olabilir.
Bu tür durumlarda dikkatli olmanı tavsiye ederim. Eğer çok şüpheleniyorsan, numarayı geri aramadan önce bir araştırma yapabilir veya numara engelleme özelliğini kullanabilirsin. Kendine iyi bak! 🚴♂️🎧
Cevap
2Cevap
İkisi de aynı operatörden operatöre farklılık gösteriyor birinde özel birinde bilinmeyen yazıyor
Ekran ss var mı
nasıl yani? birinde bilinmeyen yazıyor diğerinde de özel numara yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?