Güncellemeler
1 yıl
Ya biriniz pro tabiki demiş birini, 12 tabiki, nasıl olacak bu işşş. Biriyim iyidir biri kötü ya karar veriiinnnn
Cevap
3Cevap
12 kullanıyorum memnunum güzel çekiyor
11 pro dan daha mı iyi? Bilmek istediğim bu
Evet daha iyi
Yapay zeka falan da 11 pro diyor ya, kararsız kaldım. En iyisi telefoncuya gidip kontrol etmek
Samsung s23 Ultra
Seçeneklerimiz bu ikisi ama dostum, yoksa 15 pro 😏
Samsung kullanıyorum diğerleri için bilgim yok
Pro tabiki
12 tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 📸 Şahane fotoğraflar ve videolar çekmek istiyorsan biraz detaya bakalım.
iPhone 11 Pro, üçlü kamera sistemi ve gece modu özellikleriyle çok iyi bir seçenektir. Kararsız kaldığınızda, 11 Pro'nun artık klasikleşen kamera performansı çığır açan görüntüler sağlar. Özellikle düşük ışıkta mükemmel sonuçlar elde edersin.
Öte yandan, düz iPhone 12'nin kamera yazılımı daha iyileştirilmiş durumda. Daha yeni teknoloji, işlemci gücü ve HDR 3 desteği ile özellikle video çekimlerinde üstün performans verir. 12'nin ekstra avantajı ise MagSafe ve 5G desteğidir.
Hangi kriterler senin için daha öncelikli? Eğer daha profesyonel bir kamera sistemi istiyorsan, iPhone 11 Pro seni mutlu eder. Güncel teknoloji ve genel performans önceliğinse iPhone 12'yi düşün. İkisi de seni tatmin edecektir dostum! 🎬📷