Pili en uzun giden akıllı telefon hangisidir?Deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılşu an htc desire 816 kullaniyorum sarjim cok iyi gidiyor surkli elimde ve internet kullniyorum. sabah 10 da sarjdan cikardigimda gece 3 e kadar rahatlikla yetiyor. bundan once s3 mini kullaniyordum ayni kullanimla oglen 2 gibi bitiyordu dusun yani. ben normalin disinda fazla kullaniyorum birde
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNokia Lumia ailesi gerçekten şarj konusunda başarılı.. Samsung Note4 için de aynı durum geçerli fakat i-phone ailesinin tamamı için biçilen pil ömrü bir gün :)
23 Yorumla- +1 yıl
Valla ben Apple'dan şaşmazdım, kuzenime hediye edip bir lumia aldım 2 günü buluyor neredeyse şarjı.. Ama bir sürü eksik yanı var telefonun :/ Android sevmiyorum ben
Akıllı telefonların hepsinin şarjı aynı gider boyut olarak büyük olanlar biraz daha fazladır batarya büyük olduğu için çok gitsin istiyorsanız bazı özelliklerini arka plan güncellemelerini mail eşzamanlamalarını harita güncellemeleri gibi özllikleri kapamalısınız
15 Yorumla- +1 yıl
lg ler daha sade adroid arayüze sahip oldukları için çok gidiyor mesela bir adreid sürümü cıksın lg anında dağıtıyor ama samsung note gibi serilerde samsun yazılımın üzerinde çalışmalar yapıp yayınlıyor yani telefona daha uyumlu stabil olması için ve ek özelliklere sahip olduğu için yazılım geliştiriyorar buda bekleme ekranında android tabanının fazla ram harcamasına ve şarjın hızlı gitmesine sebeb oluyor herhangi bir samsung alıp basit bir android room yüklerseniz daha fazla verim alırsınız
- İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNote 4 ve Z3. G3 rezalet. G2 güzel ama eskidi.
215 Yorumla- +1 yıl
Çevremde telefon alacak olan herkes benim fikrimi almadan hareket etmez. Bir teknoloji forumda da moderatörlük yapıyorum yeni çıkan telefonlar hakkında incelemeleri okurum, teşhir ürünlerini denerim ve hatta bazen arkadaşlarla 1-2 günlüğüne değişerek kullanırım.
G3 beni kullandığım ilk günde beni yarı yolda bıraktı ve akşamına gidip Note 3'ümü geri aldım arkadaştan. Çevremdeki çoğu G3 kullanıcısı çokdüşük parlaklıkta kullanıyordu ve ben anlam veremiyordum. Kullandıktan sonra anladım. Ekran sömürüyor. Optimizasyonlar da yeterli değil. Note 4'teki 2K'lık ekran çok daha parlak ama kullandığı teknoloji daha üstün ve optimizasyonları daha iyi olduğu için daha üstün kullanım süresine sahip. Ayrıca AnTuTu'da sistem stabilite testleri yaptık. Benim telefonum 34 dereceyi geçmezken G3 39 dereceye kadar çıktı. Ve ilginç bir şekilde Note 3'ten daha seri olmasına rağmen stabilite testinde daha kararsız çıktı. Birde şu ön panelin alt kısmı sorun yaratabilir. Çatlama ve soyulma sorunu ve özellikle - +1 yıl
ilk parti üretimlerde.
- +1 yıl
Fark çok. Metal çerçeve, OIS destekli kamera (bu güne kadarki en iyi Samsung kamerası. Mercek filan Sony'den zaten.) S-Pen'i kullanır mısın bilmem ama ben derslerde filan kullanıyorum ve Note 4'te 2 kat hasssasiyete sahip. İlk denediğimde şok olmuştum o kadar fark beklemiyordum. Note 3'te 4G yok. 4G Türkiye'ye ne zaman gelecek belli değil ama uzun süre kullanacaksan ilerde eksikliğini hissedebilirsin. 4K video kaydı var Note 4'te. Çokta gerekli bir şey değil gerçi. 1dklık video çekiyorsun 300 MB boyutu oluyor. Ve Note 4'ün 2K ekranı şu ana kadarki en iyi ekran seçildi. Aslında çok güzel modeller var ama Türkiye'ye girmediler ne yazık ki. Meizu MX4, OnePlus One, Xiaomi Mi4 gibi :(
Acelen yoksa HTC'nin ve LG'nin yeni telefonlarını da bekleyebilirsin. Samsung'un da S6'sı tanıtılacak 2 ay içinde filan ama tanıtım, satış derken bunları bir 4-5 ay beklersin toplamda :D - +1 yıl
O zaman Sony Z2 filan bak. Pek önermesem de pil konusunda Note 3 ve G3'ten iyi.
- +1 yıl
Sony olması :D
Android konusunda Samsung ve LG'nin gerisindeler. Şöyle bir örnek vereyim. Z1'in kamerası Note 3'ten kaliteli olmasına rağmen aptallar öyle bir yazılım yapmış ki benim telefonum Z1'den daha iyi çekiyor.
Kasa açıklığı sorunu ve lens kayıklığı vardı ama sonraki üretimlerde düzeldi.
4K video kaydında sorun yaratabiliyor.
Şarj kapağı çok kabuk yalama olabiliyor.
Falan filan. - +1 yıl
Mesaj at istersen. Mesajlar kısmında bulunayım.
- +1 yıl
Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
49Cevap
8 cekirdekli dunya harikasi honphone h1. Normal telefonlarin 1800 - 2000mah araliginda bataryasi var bu telefonun 10100 mah :) yuhhhhh. bir bulsam turkiyede affetmicemde dogubankta filan varmidir acaba
11 Yorumlalg g3 kullanıyorum bende android 5 e yükseltmek gibi hata yaptım ondan önce ama wifi açık + 4 g varken 30 saati geçmişti elimde ve ilk haftadaydım sürekli kurcalıyordum tek ve en gereksiz özelliği 2 k ekranı olması tabii videoları acayip oluyor ^^ anladın sen beni ^^ g3 işini görür https://i.hizliresim.com/RbOm27.jpg
10 Yorumla
+1 yılNokia çıkaracak 1 ay şarjı giden içinde twitter facebook olucak başka uygulamalar yüklenemyecekmiş 1 ay boyunca şarj nedir bilader ya :)) eğer nokia buradan yavaş yavaş dokunmatiğe uyarlarsa eskisi gibi en iyi tel markası olur
18 Yorumla- +1 yıl
olabilir belli değil ama nokia şahin tofaş murat 131 gibi telefon üretiyor
- +1 yıl
böyle devam ederse satış alamaz
- +1 yıl
İnş ta sanmıyorum en fazla 5 yıla kadar bunu dokunmatiklerede uyarlarlar
- +1 yıl
Öyle ama misal veriyorum uludağa gittin kapandı kardan yol telefonun şarjı yok ama çekiyor ne halt yicen? öyle düşün biraz yedek telefon gibi bişey olurdu
+1 yılŞimdiye kadar edindiğim tecrübeler ile Apple iPhone 6 Plus ve Android'de LG G3.
Kullanımımı kısıtlamadan 6 Plus ile 27 saati, G3 ile 10 saati gördüm.15 Yorumla- +1 yıl
Evet iPhone 4 kullanıyordum 4 yıldır. LG G3 aldım, 3 ay falan kullandım sonra dayanamayıp sattım ve çıktığı gün 6 Plus'a geçtim. Android çok özgür ama Apple bir başka.
- +1 yıl
Haklısın, bir de zam geldi. 6 Plus için şu an en düşük model 2850 TL gözüküyor. Evde varsa gerçekten gereksiz masraf olur
Telefonu ne kadar akilli olursa olsun aramasini bekledigin kisi akilli degilse aramayi akledemiyorsa iste zaman sarjin baya baya uzun gider..
11 YorumlaTartışmasız Blackberry. Her ne kadar demode bulunsa da, favorimdir. 1 haftaya kadar gider.
15 YorumlaiPhone 5s ile dün % 15 şarj ile saat 11:00'dan 17:00'a kadar dayandı. Hücresel veri ve ekran ışığı kapalıydı.
11 Yorumlatüm akıllı telefonların bataryası kullanımına göre değişiklik gösterir yedek usbli batteryler alırsan en akıllı ve işlevli telefon iphonedir.
11 Yorumlapil değilde iphone al ona göre batarya şarj aparatları bulursun... bende iphone 5 bar hem şarjlı kap hem batarya tanıkım 8800mh lik var uzun yola giderken bire bir... orjinal kablo ile şarj etmeye özen göster
11 Yorumla
+1 yılIPhone 5s kullanıyorum baya baya kullanıyorum hemde.
İyi gidiyor.17 Yorumla- +1 yıl
İnternet açık, sürekli müzik, 2048 falan filan.
Bir gün gidiyor bazen daha uzun - +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Rica ederim
Samsung Dışında Hepsi Biraz Daha İyi
Bişey Yapmazsın Şarj Yine Gider , Neyse Zaten Yakında Apple Gibi bir Şirket Kurup Telefon Üreticem12 Yorumla
+1 yılakıllı telefonlarda maalesef pil süresi çok az. ama samsung daha fazla diyorlar. Iphone, cebimde şarjla geziyorum
13 Yorumla- +1 yıl
hacı, al tuşlu bir telefon 1 hafta şarj derdin olmasın.
+1 yılKanka simdi cihazlara sarj dayanmıyor benim iphone 5 var hersey yaparım aksam üstü biter 3g wifi falan full acık
18 Yorumla- +1 yıl
Lg alacaksın 2 milyara satarken 1.200 iphone derğer kaybetmez cokda güzel cihaz
- +1 yıl
Anlıyorum doğru olabilir hani belki ihtiyac anı olabilir diye sölemiştim
- +1 yıl
Maşallah allah ziyade etsin ne güzell
- +1 yıl
En güzeli
Akıllısını bilmemde şarzı 1 ay dayanan yarı akıllı telefon varmış :D
11 YorumlaSamsung Galaxy Core Duos I8262 kullanıyorum gayette memnunum :)
12 Yorumlaiphone 5s kullanıyorum. çok çabuk şarjı bitiyor. sanırım samsungların daha uzun dayanıyor piili
13 Yorumla- +1 yıl
tam bir yıllık telefonum, şarj %100ken full internet açık oyun vs 6-7saatt te biter şarjı en fazla.
internet vs kurcalamazsan konuşma süresi çok iyi fazla şarj harcamıyor. samsung hiç kullanmadım o yuzden bilemiyorum ama şarj için alıyorsan akıllı telefon olarak iphone tercih etme derim nacizane
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadasim akilli telefonda pil omru arama cunku olmaz yuksek enerji isletim sistemine zarar verir. O yuzden oyle birsey arama
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIphone'ların iyi gidiyor ya. Samsung bu pil olayını pek halledemedi.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhenüz bataryası uzun giden android işletim sistemli bir telefona denk gelmedim malesef :(
Alacaksin nokia 3310 hafta sarj dayansin bak sen akilli telefona istw sdsfs
11 YorumlaHangi telefon olursa olsun bir taşınabilir şarj cihazi alın kurtulun :)
12 YorumlaŞu an Sony Xperia Z3 Firma 2 gün şarj ömrü garantisi veriyor. Daha üstün olani yok.
Dipnot: Apple'dan şaşmam.00 Yorumla
+1 yılxperia serisi iyi diyorlar birde g3 g2 için iyi yorumlar var şarj konusunda
00 YorumlaEn aranmayan bahtsız telefon...
11 YorumlaSamsunglar daha iyi sarj konusunda sanirim
22 Yorumla- +1 yıl
Samsung 1400maH bataryalı Android telefonlar üretiyor hala.
iPhone olmadığı kesin.
21 Yorumla
+1 yılsamsung olmadığı kesn!
13 Yorumla- +1 yıl
bnce LG.
+1 yılSamsung s3
Kuralsiz!11 Yorumla
+1 yılIphone baya dayaniyordu
253 Yorumla- +1 yıl
hangi telefonu kullan belli oldu tatlım numaranı ver hiç olmazsa konuşalım
- +1 yıl
Dayaniyordu - gecmis zaman eki var dikkatini cekiyim :)
Telefonumu degistirdim, artik numarami vermeye gerek kalmamistir umarim @samet0007serius_sam - +1 yıl
hayatım telefonu değiştirdim yeni numaranı verebilirsin ben yeniliklere açığım şimdiden teşekkür ederim çok tatlı gözüküyorsun ama ukala birisi kendini çok beğeniyorsun anladın mı güzelim allah güzellik vermiş siz kendinizi aşırı derecede beğenmişsiniz kendinizi ne zannediyorsunuz gerizekalı
- +1 yıl
Kendini begenmislikten degil senin yüksek özgüvenine yakissin diye oyle bir tavir alindim merak etme
@samet0007serius_sam
Bencede demeseymis iyiymis - +1 yıl
"Olur insden kastin nedir ki?
- +1 yıl
Onu anladim :D neden oyle dedin onu merak ettim
- +1 yıl
Anladim peki tesekkurler
- +1 yıl
Iyi geceler.
- +1 yıl
Ee numarayı alayim o zaman :)
Şaka şaka bu kız benim canıma okur tamam çok tatlı biri olabilir ama güzelliğiyle beni kıskançlığımdan öldürür - +1 yıl
Yabi abartilacak sekilde de degil tabi @samet0007serious_sam
- +1 yıl
Hahhahahaha olur olur kendi nikahima cagririm..:)
@samet0007serius_sam cagrir mi onu bilemem. - +1 yıl
Iyiiii cöpçatan oldun ha :D
- +1 yıl
hayatım sen onu nikahımıza çağırıyorsun benim çağrıma gerek yok sultanım prensesim son aşkım herşeyim sensin biliyorsun demi en güzel aşklar kavgayla başlar bunda bilirsiniz umarım nikahımıza kadar kendine iyi bakar mısın hayatım seni seviyorum
- +1 yıl
abicim böyle bir yarım olsun bütün dünya ya borcum olsun gerçekten çok samimi söylüyorum onun insanlığına baksana ne kadarda tatlı ne kadar da iyi niyetli öyle bir yarım olsun bir an sözünden çıkmam
- +1 yıl
Daha fazla abartmadan artik kessek mi muhabbeti rica etsem?
@samet0007serius_sam
Soran sende bir kere de benim tarafimi tut - +1 yıl
Hemen oyle asik mi olunurmus ki? ya da ben mi bilmiyorum
- +1 yıl
evet sen haklısın bir anda aşk sevgi olmaz sadece ilk görüşte aşık olur insan yeterki sevmesini bilmeli öyle değil mi
- +1 yıl
Tamam anladim @samet0007serius_sam
seni de soru soracagina pisman etmisizdir dimi soran :) - +1 yıl
Sen yine de kusura bakma
- +1 yıl
Ben de berna bende memnun oldum abi
- +1 yıl
benim de göründüğü gibi samet bende memnun oldum
- +1 yıl
üçümüz de memnun olduğumuza göre abi bernanın yaş kaçtı acaba sorsam ayıp olur mu acaba kızarmı yine
- +1 yıl
berna yaşını sorabilir miyim
- +1 yıl
Sorabilirsin
- +1 yıl
abi sorabilirsin dedi kendimi havalara mi atsam oldu bu iş abi rüya görmüyorum dur umarım
berna kaç yaşındasın - +1 yıl
Neyse ugrastirmayim 20 yasindayim sen?
@samet0007serius_sam - +1 yıl
abi kalbim duracak ♡♡♥♡♥♥♥♡
ambulans mı saklasak - +1 yıl
Amaaa yaaaa o kadar da degil :)
- +1 yıl
sana yalan söylemek istemiyorum
ocak ayında girdim yaşım 27
rabbim biliyor ya senin gibi bir eşim olsun inanki hiç üzmemeye çalışacağım elimden geldiği kadar alttan alacağım en son 6 yıl önce sevmiştim benim her şeyimi alıp gitmişti kendimi zor topladım artık tek bir kişi seveceğim oda eşim olacak kişi tüm kalbimle tüm benliğimi ona vereceğim inşallah - +1 yıl
Bu kadar bilgi istememistim.. bunlar fazla oldu biraz
ayrica beni tanimiyorsun ki benim gibi es isteyesin. Belki özümde cok sinir bir insanim? Bilemezsin..
Tamam insallah dedigin gibi kendini esine verirsin - +1 yıl
abi bu kız bize bakmayacak heralde baksana mesajla konuştuk uzun uzun olmadı gibi sanki kalbim zedelendi
- +1 yıl
Ben birsey yapmadim kalbini zedeleyecek bir sey de demedim.
Olaya bakis acim zaten en basindan belliydi ki - +1 yıl
Bencede..
Lg g2 ler gayet iyi bu konuda 3000 mAh
11 YorumlaHenüz o konuda akıllanmadılar abisi
21 YorumlaSamsung olmadığı kesin
11 YorumlaSamsung haric butun markalar olabilir.
11 Yorumla
+1 yılNeyse ondan alicam bende
13 Yorumla- +1 yıl
Samsung asla tavsiye etmiyorum bende
+1 yılakıllı telefonlardaa şuanda iphone 6 plus
11 YorumlaBnde s3 mini var 1 gun gidiyor
11 Yorumla
+1 yılLenovo S860 4000 mAh.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılole bı iccat daha yook
11 Yorumla
+1 yılreis yedek batarya taşı ben öyle yapıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
orjinal batarya ve yan sanayi batarya kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı şuana kadar maşallah ama orjinal kullansan daha iyi olur patladığında davacı olabilirsin
Htc one m8 veya ıphone :D
11 Yorumla
+1 yılİphone 6 plus veya xpreia z3
11 YorumlaMart ayında piyasaya çıkacak olan zenfone 2 dir
11 YorumlaSamsun s3
11 Yorumla
+1 yılSony diye duymuştum
16 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ban samsung galaksi s4 kullanıyorum abime de sony xperia m2 aldım. samsunga nazaran daha uzun gidiyor şarjı.
- +1 yıl
Öyle ama samsungu daha ilk kullanmaya başladığımdaki ömrü şmdiyle aynıydı
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİ like to move it move it
11 Yorumla
+1 yılSony Xperia z1
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanıyorum çokta memnunum o zaman z3 al
+1 yılHepsinin ki bitiyor
21 Yorumlaİphone 6 ☺️
11 Yorumla
+1 yılLG g2 iyi diyorlar
11 Yorumla
+1 yıl3310:)
23 Yorumla- +1 yıl
Hahaa akıllı telefona pil dayaniiih:D
LgG2
11 Yorumlaİphone imis..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcasper via v5
21 YorumlaPili en uzun giden telefon akılsız olanlar :))
10 Yorumla
+1 yılhepsı aynı terane bence
10 Yorumla
+1 yılŞarza bağlı olan telefon
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsinin ki bitiyor
11 Yorumla
+1 yılhepsi bitio
21 Yorumlalg g3
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGh 337
11 Yorumla
+1 yılAyphone
24 Yorumla- +1 yıl
Ama ay phone benim dedim
- +1 yıl
Öyle deme kardaş 3 haftadır şarj etmiyordum bir baktım telefonun bataryası yokmuş
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem