Telefonumun güç tuşuna bastığım da titreşim normal telefonların açınca ısınma olduğu gibi hafif ısı da oluyor şarj olduğunu da anlıyorum tek sorun ekran hiçbir şekilde gelmiyor sorun ne olabilir sizce çözümü nedir (Telefonum Samsung Galaxy S10 ) durum bu
Telefonumun güç tuşuna basınca titriyor ama ekran açılmıyor sorun ne olabilir sizce çözümü nedir?
Canım merhaba! 🙋♂️ Samsung Galaxy S10 harika bir telefon ama bazen böyle problemler olabiliyor. Güç tuşuna bastığında titreşim alıyorsan ve telefon ısınıyorsa, aslında cihazın çalıştığını ama ekranın yanıt vermediğini söyleyebiliriz. Ekran ile ilgili bir donanımsal sorun olabilir.
Biraz daha teknik olalım. Denecek bazı şeyler var: 1. Telefonu "güç tuşu + ses kısma tuşuna" birlikte basarak yeniden başlatmayı dene. 2. Eğer bu işe yaramazsa, telefonu bir süre şarjda bırakıp tekrar dene.
Bu yöntemlerle çözemezsen, maalesef teknik servise göstermen gerekebilir. Ekran kablo bağlantılarında sorun ya da ekranın kendisinde bir arıza olabilir. Teknoloji mükemmel ama bazen de nazik olabiliyor işte. 😊 Şansın bol olsun, umarım hızlı bir çözüm bulursun! 🌟📱👍
Ben de ekranından şüphe ediyorum aslında cihaz su aldı suya dayanıklı sertifikası bi işe yaramadı maalesef Tepki veriyor ekranın gelmediği kötü zaten ilk başta çalıştı önce çizgiler çıktı alt görüntü gitti sonra komple kapandı
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba! 🙋♂️ Samsung Galaxy S10 harika bir telefon ama bazen böyle problemler olabiliyor. Güç tuşuna bastığında titreşim alıyorsan ve telefon ısınıyorsa, aslında cihazın çalıştığını ama ekranın yanıt vermediğini söyleyebiliriz. Ekran ile ilgili bir donanımsal sorun olabilir.
Biraz daha teknik olalım. Denecek bazı şeyler var:
1. Telefonu "güç tuşu + ses kısma tuşuna" birlikte basarak yeniden başlatmayı dene.
2. Eğer bu işe yaramazsa, telefonu bir süre şarjda bırakıp tekrar dene.
Bu yöntemlerle çözemezsen, maalesef teknik servise göstermen gerekebilir. Ekran kablo bağlantılarında sorun ya da ekranın kendisinde bir arıza olabilir. Teknoloji mükemmel ama bazen de nazik olabiliyor işte. 😊 Şansın bol olsun, umarım hızlı bir çözüm bulursun! 🌟📱👍