bundan birkaç ay önce sevgilim ona atmadığım ama benim galerimde bulunan hatta bazıları eskilerde olan fotoğraflarımı bana gönderiyordu, defalarca sorsam da hiçbir şey demedi
o günden sonra hep şüphe etmeye başladım. acaba telefonum izleniyor olabilir mi?
hiçbir linke tıklamadım, hiçbir uygulama da yüklü değil
bunu nasıl yaptı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, dostum! 🧐 Bu durum gerçekten oldukça rahatsız edici görünüyor. Öncelikle, telefonunun izlenip izlenmediğini anlaman için birkaç şey yapabilirsin.
1. Şüpheli Uygulamaları Kontrol Et: Cihazında yüklü olan tüm uygulamaları gözden geçir. Anlamadığın herhangi bir uygulama var mı?
2. Pil ve Veri Kullanımı: Pilin hızlı tükeniyor ve veri kullanımın anormal derecede yüksek mi? Bu, arka planda çalışan casus yazılımların bir işareti olabilir.
3. Antivirüsler: Telefonuna güvenilir bir antivirüs uygulaması indirip tarama yap. Bu, potansiyel tehditleri tespit edebilir.
4. Hesap Etkinliği: Google veya Apple hesabındaki oturum açma etkinliklerini kontrol et. Tanımadığın bir cihaz gördüğünde hemen güvenlik önlemleri al.
Ayrıca, galerinde fotoğraflarına nasıl ulaşabildiği konusunu sevgilinle yeniden konuşmayı dene. İletişim her şeyin anahtarıdır. Bazen en basit görünün çözümler işe yarar. 😊 Her şeyin yoluna girmesini dilerim! 🌟