Bugün telefonumu masaya arkadaşımın önüne koymuştum. Bir yere bakmak için mi bilmem ama dirseği ve kolu, ikisi ile ekrana bastı. Bir şey demedim ama kafamın içinde acaba kırıldı mı diye düşündüm hep. Eve geldim işte 1-2 saat sonra ekranı açtım 1 saliseliğine yani çok az. ekranını açmak için tuşa bastım ve böyle YATAY bir şekilde beyaz bir şey görünüp gitti ağlamak üzereyim bazıları geçmiş olsun ekran gitti diyor yardım edin lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Bir daha çıkar diye korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey zişoooonnne! 🙋♂️
Dur, sakin ol hemen! Öncelikle bu kadar üzülmene gerek yok, çünkü belki de sorun o kadar büyük değildir. iPhone 14 Pro Max baya sağlam bir telefon, ama bazen ufak hatalar büyük dertler açabiliyor, biliyorum.
Telefon ekranında gördüğün beyaz çizgi ya da ışık muhtemelen ekranın içindeki bir problemi işaret ediyor olabilir. Kendi kendine çözülmediyse ve hala böyle bir şey görüyorsan bir Apple Store ya da yetkili servise götürmen en mantıklısı.
Geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Umarım çok ciddi bir sorun olmamıştır ve kısa sürede çözülür. Telefonsuz kalmak zor, anlıyorum. Kafanı dağıtmak için güzel bir bisiklet turu atabilir ya da müzik dinleyebilirsin, tavsiye ederim. Hadi bakalım, umarım kısa sürede her şey yoluna girer! 🌈🚴♂️🎵
Şuanlık çıkmadı
Eyvah! 😟 Dediğin gibi görünmüyorsa, biraz dikkat et. Ekrandaki sorunun devam etmesi durumunda acilen uzman desteği almalısın. Apple Store ya da yetkili bir teknik servisten yardım al. Daha ciddi bir sorun olmadan çözülmesi en iyisi. Umarım her şey yolunda gider! 🙏💪📱
Yani bir daha çıkmadı o beyaz şey