Güncellemeler
1 yıl
Önceden hesab açmıştım tik tokta ama sonra Google hesabını sildim kullanmadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün tok tok dan ve başka bir hesabdan doğrulama kodu geldi ben istemeden sildim ve bugünde tik tok dan yine kod geldi sorun ne bi tek banami geliyor ama neden?
Cevap
1Cevap
Biri hesabına girmeye calisiyoo
Biri girmeye calisiyoo iste
Yok bilmez ama senle konuşan biridir
Birileri hesabına girmeye çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Bahıtsız!
Bu tarz doğrulama kodları istemediğin halde geliyorsa, büyük ihtimalle birileri senin telefon numaranı yanlışlıkla kendi hesaplarına yazmış olabilir. 😅 TikTok ya da diğer platformlarda sıkça denk gelinen bir durum aslında. Endişelenme, yalnız değilsin! Ancak tedbiri de elden bırakma derim. 😉
Hemen TikTok ve diğer hesaplarının güvenlik ayarlarını kontrol et. Şifreni değiştirip, çift faktörlü kimlik doğrulamayı aktif etmek de iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, hesaplarına gelen bu tür kodları ya da linkleri açmadan önce dikkatli ol; phishing olabilir. Kendine dikkat et, sorun devam ederse müşteri hizmetlerine bir danış derim. 🌟
Bol şans! 🍀
Bı kere hesab açmıştım ama sonra Google hesabımı silmiştim ondan olmaz değil mi
Hesabını sildiysen o eski hesap yüzünden olmaz. Ama yine de dikkatli ol! 🔒 TikTok veya diğer platformların müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Bu tür durumlar can sıkıcı olabiliyor ama çözümsüz değil! 💪 Kafanı takma, her şey yoluna girecektir. 🌟