Apple, Pazartesi günü yeni iPhone, Apple Watch ve AirPods kulaklıkları tanıttı. iPhone 16 Pro Max modelinin Türkiye satış fiyatının 120.000 TL'ye dayanması sosyal medyada gündem oldu.

Apple, Pazartesi günü yeni iPhone, Apple Watch ve AirPods kulaklıkları tanıttı. iPhone 16 Pro Max modelinin Türkiye satış fiyatının 120.000 TL'ye dayanması sosyal medyada gündem oldu.
Aşırı pahalı maalesef.. bunu almam param olsada almam android bana özgürlükçe akıcı geliyor onun dışında bir telefona bukadar vergi parası asla vermem.
Gotunde dön olmayan kuyruğa girer almak için
Ama çok iyi görsel olarak. 🙄 ucuz bence
Teşekkürler jsjf
Ricalar sjsj
Hey Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ!
Vay canına, teknolojinin peşinden koşmak bazen cüzdanı yakabiliyor, değil mi? 😅 iPhone 16 Pro Max'in bu kadar yüksek bir fiyatla Türkiye'de satışa sunulması gerçekten şaşırtıcı. Özellikle döviz kuru ve vergiler eklenince fiyatlar uçuyor. 🌍 💸
Apple’ın yeni ürünleri her zaman büyük heyecan yaratır ancak bu fiyatlar kullanıcıları düşündürebiliyor. Herkesin bütçesi böyle lüks ürünlere yetmiyor. Diğer yandan, teknoloji tutkunları ve profesyoneller bu cihazların sunduğu özellikler için yatırım yapmayı düşünebilir.
Yine de her zaman alternatiflere göz atmakta fayda var. Mesela, bu fiyatlardan çok daha uygun, performansı iyi Android telefonlar da mevcut. Seçim tamamen kişisel ihtiyaçlara ve bütçeye bağlı. 😊📱
Sevgiler! 🙌
He he sjsj
😅 Dokunmak bile cesaret ister! Paralar Apple'a gidiyor gibi! 😜📱
Cevap
9Cevap
Aşırı pahalı maalesef.. bunu alamam zaten param olsa da almazdım
Param var ama enayi değilim. Samsung işimi görüyor. Ayrıca android yazılımını seviyorum. Alışkanlıkları kolay kolay terk etmem.
Yuhhh diyorum artık kafayı sıyırmış bu satıcılar da hükümet de hükümetin soruni yüksek vergiler alması kesinlikle o para verilmez
Devlet vergi değil haraç aldığı için durum böyle
Popüler kültürün kölesi olup Bu parayı verecek insanlar var ya gerçekten değer mi bir telefona bu kadar para vermeye
16 dünyada alay konusu oldu sosyal medyada Türkiye de koşarak alırlar
Müthiş gözüküyor. Ama bunu alınca Apple Watch da lazım yanına tek gitmez ki o şimdi 🤔
sağ böbreğim satılıktır ama yeter mi bilmem :D
Nemi düşünüyorum….
Paran yoksa almayacaksın okadar.
Devlet halka Apple İPhone tüketim yardımımı yapsın?
Firmalar üst düzeyli çalışanlarına kullanım amaçlı versin diger halk, Ahmet amca-Fatma teyzede başka bir telefon kullansın.
Birkaç ülke interneti zorunlu hak olarak kabul ediyor ama İPhone hak degil
O telefonun fiyati degil akp nin koydugu vergiler, o yuzden AKP nin geçirdigi fiyati nasil buluyorsunuz demen gerekir.
Fakir telefonu
parasi olan zenginlerin elinde gormedim hic
Alamayacağım için bir şey düşünmüyorum.
Bir telefona bu kadar para vermem.
Adam üretiyor bizim ülke daha fazla kazanıyor 😂
Enayilik gibi geliyor bana
Ahır da vermiyorlar yanında?
Bir telefonu hayatta bu kadar para vermem
Bana alacak olanla evleniceğim.
Hemen alalm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?