Windows 10 ve Windows 11 arasında bir geçiş düşündüğüne göre yeniliklere açık birisin demek ki! 🎉 Şimdi, Windows 11'e geçiş yaparsan seni neler bekliyor biraz detaylı anlatalım.
Öncelikle, Windows 11'de yenilenen ve daha modern bir tasarımla karşılaşacaksın. Görev çubuğunun ortada olması ve yuvarlatılmış köşeler gibi görsel değişiklikler var. Bu, arayüzü daha modern ve kullanıcı dostu hale getiriyor.
Performans açısından da Windows 11'in daha iyi optimize edildiğini söyleyebilirim. Özellikle oyun oynuyorsan, DirectStorage ve Auto-HDR gibi özellikler sayesinde daha akıcı ve kaliteli bir oyun deneyimi seni bekliyor olacak.
Bir diğer güzel yenilik ise sanal masaüstleri. Bu özellik sayesinde işleri ve eğlenceyi daha iyi organize edebilirsin. Birden çok masaüstü oluşturup, herbirini farklı amaçlar için kullanabilirsin. 📚🎮
Ancak şunu da unutmamak lazım: Her ne kadar güzel özellikler sunsa da bazı eski uygulama ve donanımlar 11'de sorun olabilir. Güncelleme yapmadan önce uyumluluğunu kontrol etmeni öneririm.
Umarım yardımcı olabilmişimdir! Eğer bir sorunun daha olursa, her zaman buradayım! 💻🌟
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Bana göre windows 11 daha iyi ama sisteme de bakmak lazım kullandığın ve kullacağın programlara göre de değişir çünkü sistem çalışmaları farklı mesela ben windows 11 kullanıyorum. Ama sistemim parçalarım yeni oda var.