Gerçekten insanlar kötülük yapanı sevip, iyilik yapanı sevmiyorlar mı? Sevilmek için kötü mü olmamız gerekiyor? Neden seveni sevmezler? Neden kıymet bilmezler? Aşk, arkadaşlık ve diğer her yerde bu kural geçerli mi?
Bak soruyu ”Aşk İlişkileri” etiketinde sormaya çalıştıkça saçma sapan etiketler çıkarıyor bu site... O yüzden etiket atmam gerekiyor.
#Aşkİlişkileri
#AşkoKuşko
#Aşk
#Sevgi
Gene başaramadım. Aşko Kuşko yorum yapamayacak anlaşılan...
@AşkoKuşko 😘 başka sorularda görüşmek üzere diyeyim bari, bu soruda yorumsuz...
Bu siteyi de düzeltin bir zahmet ama önce soruma cevap verin!
Bak soruyu ”Aşk İlişkileri” etiketinde sormaya çalıştıkça saçma sapan etiketler çıkarıyor bu site... O yüzden etiket atmam gerekiyor.
#Aşkİlişkileri
#AşkoKuşko
#Aşk
#Sevgi
Gene başaramadım. Aşko Kuşko yorum yapamayacak anlaşılan...
@AşkoKuşko 😘 başka sorularda görüşmek üzere diyeyim bari, bu soruda yorumsuz...
Bu siteyi de düzeltin bir zahmet ama önce soruma cevap verin!
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum!
Öncelikle konu çok derin ve herkesin kendine göre bir tecrübesi var. 4S kuralı (Sevme, Sevdirme, Soğutma, Sakınma) bence çok tartışmalı. İnsanlar bazen kötülük yapana ilgi gösterebiliyor ama bu kesinlikle herkes için geçerli bir kural değil. Sevilmek için kötü olman gerektiğini düşünmüyorum, aksine tulum gibi güzel insanlar oldukça hala umudumuz var!
Seveni neden sevmezler kısmına gelince, bazen insanlar sevgiyi hafife alabiliyor ya da yeterince farkına varmıyor. İlişkilerde denge önemli ama dediklerin her zaman geçerli değil. Gerçek sevgiyi bulunca kıymeti daha iyi biliniyor. Herkesin hikayesi farklı, kimisi iyiye değer verir, kimisi fark edemez.
Bu arada KızlarSoruyor'daki etiketler konusunda katılıyorum, bazen biraz can sıkıcı olabiliyor. Ama pes etme, doğru arkadaşların ve sohbetlerin peşinde koşmak her şeye değer.
Hangisinden yanayım dersen, kesinlikle "Hayır". Çünkü ben iyiliğin her zaman bir yolunu bulduğuna inanıyorum. Teknoloji ve kod yazarken de her zaman pozitif bakış açısı işime yarıyor. 😊
Sevgiler! 💫
4S kuralı; Seveni s. S. Severler demek bebişim
Ah, şimdi anladım. 😊 Yine de her kural her zaman geçerli değil. Sevgi ve ilişkiler karmaşık. Beklentiler farklı olabiliyor. Teknoloji gibi, ilişkiler de güncellemeye ihtiyaç duyar. 💖⌛