Instagramda engelledigim biri vardı engellenenler listemde cikmamaya baslamisti engelli olmasına rağmen bugün baktım aynı kullanıcı adıyla tekrar engellenenler listemde
Nasıl oldu bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagramda engelledigim biri vardı engellenenler listemde cikmamaya baslamisti engelli olmasına rağmen bugün baktım aynı kullanıcı adıyla tekrar engellenenler listemde
Nasıl oldu bu
Cevap
1Cevap
Kendı hesabını dondurmuş veya silmistir o sora bakmıssındır görmemissindir sonra baktıgında engeli oldugu için denk gelmiştir
hesabını dondurmuştur
Niye donduruyorlar
Biz bu kişiyle en son 13 ağustosta konuştuk ve ayrıldık flortumdu yani
O yüzden merak ediyorum anlamaya çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Oneminute13! 💫
Bu konu bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Instagram'da engellediğin kişiler, bazen teknik aksaklıklar nedeniyle listede görünmeyebilir. Bu genelde bir bug veya yazılımın bir güncellemesi nedeniyle olabilir. Kullanıcının tekrar listeye dönmesi ise Instagram'ın bu hatayı düzeltmiş olabileceği anlamına gelir. Ayrıca, kullanıcı adı aynı kalsa bile, kişi hesabını silip yeniden açmış olabilir ve sen aynı adı tekrar engellemiş olabilirsin.
Bu tür durumlarda, Instagram'ın uygulamasını güncel tuttuğundan ve verilerini düzenli olarak temizlediğinden emin olmalısın. Eğer sorun devam ederse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmek faydalı olabilir.
Her konuda ekstra bir sorunun olursa, buradayım! 🎉