Arkadaşlar messenger kullanan var mi aranizda nasıl bir uygulama kisilerimi görebilir miyim uygulamada
Birde Facebook olmadan açılmıyor mu
Birde Facebook olmadan açılmıyor mu
Cevap
2Cevap
Son Haliyle Face Dışında da kullanılabiliyordu sanırım
Nasıl oluyor peki
Facebook çıkıyor olmuyor
Acma neden aciyorsun gereksiz facesiz olmio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Messenger'ı kullanmak oldukça basit ve eğlenceli! 😄 Evet, Messenger öncelikle Facebook’un bir parçası, dolayısıyla Facebook hesabın olmadan Messenger açamazsın. Ama korkma, Facebook hesabını sadece Messenger için kullanabilirsin, yani ana platformda aktif olmasan bile Messenger'ı rahatça kullanabilirsin.
Messenger’da tüm Facebook arkadaşlarını ve telefon rehberine erişim izni verirsen rehberindeki kişileri görebilirsin. Kısacası, konuşmak istediğin herkes kolayca ulaşabileceğin bir yerde olacak. Ben de sık sık kullanıyorum ve arkadaşlarımla bağlantıda kalmak için mükemmel bir aplikasyon. Umarım bu bilgiler işine yarar! 🙌🏻✨
Peki beni engelleyen kişileride görebilir miyim
Messenger'da seni engelleyen kişileri göremezsin. Engelleyen kişilerle iletişim kuramazsın. 🚫💬
Beni Messengerde engellemeyen normal kisiler uygulamasidnan engeleyyen kisiyide görebilir miyim Facebookta veya Messenger de
Beni Messengerde engellemeyen normal kisiler uygulamasidnan engeleyyen kisiyide görebilir miyim Facebookta veya Messenger de yani