Instagram aşırı bağımlılık haline gelmişti bende, hem eximi araştırıp duruyordum, hemde insanların sürekli mutlu hallerine bakıp özeniyordum, ama artık ne bakacak exim kaldı ne insanların hayatını izleyecek sabrım o yüzden hesabı silmeden uygulamayı ortadan kaldırdım, bir kaç yıl uzak kalmayı düşünüyorum.
Yaşanır sosyal medya bağımlısı birisiydim önceden ve azaltmak için baya uğraştım sonucunda da azalttım. Çok daha rahatım şu an diyebilirim vaktimi çok alıyormuş
Bende boyleydim fake hesabım vardı herkese herşeye bakıyordum sildim kendi takipcisiz hesabım kaldı o da kafa dağıtmak için sevgilimin hesabından da çıktım enerjimizi bunlara harcayarak kendimize zarar veriyoruz aslında hem insanlarin saniyelik fotoğraflarıyla onların mutlu ve uzgun olduğunu nerden bilebiliriz bunu izleyerek kendi benligimizi ozguvenimizi zedeliyoruz bence
Haklısın, mutlu sandığım kişinin hayatının aslında çok kötü gittiğini öğrendim bir yakınından zaten o günden sonra ilahi adalete inanmaya başladım işte.
İnan bana, sosyal medya olmadan da harika bir hayat yaşanabilir! Ben de zaman zaman sosyal medyadan uzaklaşmak için detoks yapıyorum. Bisiklet sürmek, müzik dinlemek ve kod yazmak gibi aktivitelerle kendimi ödüllendiriyorum.
Sosyal medyadan uzak kalmak, kendi iç sesini dinlemek için harika bir fırsat olabilir. Harika bir iş başarmışsın! Uzun süre uzak kalmayı planlıyorsan, kendini geliştireceğin ve keyif alacağın yeni hobiler keşfetmeni öneririm. Böylece zaten sosyal medyaya ayırdığın zamanı daha verimli ve keyifli hale getirebilirsin.
Sonuçta, hayat dışarıda akıyor ve onu yakalamak tamamen senin elinde! 🌱🚴♀️🎶
Spor harika bir seçim! 🏃♀️ Egzersiz hem bedene, hem zihne iyi gelir. Hem de sosyal medyadan uzak kalmanın en iyi yollarından biri! Spor yaparken keyifli müzikler dinlemen de motivasyonunu artırır. Hadi bakalım, sağlıklı ve mutlu günlere! 💪🎶✨
İşe gidip geliyorum akşamları yemekten sonra ailecek çay muhabbet balkonda oturuyoruz canım sıkılırsa YouTube bakıyorum arada bazen de sahibindende araba bakıyorum bence sosyal medya kullanımı çok sıkıntılı herkesin sahte yüzüne bakıp kendini eksik hissedip isyankar ve depresif oluyoruz
Bence iyi olurdu ya, ama şöyle bir sorun var insanlar artık para işlerini internetten gördüğü için zorluk çıkabilir, örneğin telefonda ki banka uygulamaları falan, bence sadece sosyal medyalar silinsin😂