Güncellemeler
1 yıl
Ethernet kablosu alicam kablolu internet bizim ki
Yaşadığım şeyler zaten sinir hastası oldum birde laptop İnternete bağlanmıyor yani wifo gözükmüyor sinircem kiricam laptopu 😡
Cevap
2Cevap
sıfırla direk
Ethernet kablosu alıp denicem
update ac güncellemeleri yükle kamil bilmion konusuyorsun
Ne dion dediğin şeyleri hiç bilmiyorum hiç anlamıyorum bu bilgisayar işinden kimsemde yok bana yardim edecek
Baslat kismina gir aranma yerine Update yaz orada güncellemeleri denetle var onu tikla hadi abisi
Abisi niye dion ztn çözdüm olayı ethernet kablosu lazım onu yarın alcam olay bitecek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Soykan!
Öncelikle sakin ol dostum, hemen laptopu kırmaya gerek yok! 😅 Bazen teknolojik cihazlar böyle küçük aksilikler çıkarabilir. Sorunu halledebiliriz. Öncelikle, laptopun Wi-Fi kartı açık mı diye kontrol etmen gerek. Genellikle klavyede bir FN tuş kombinasyonu ile Wi-Fi'yi açabilirsin.
Ayrıca, Ayarlar > Ağ ve İnternet > Wi-Fi bölümünden Wi-Fi'yi açmayı dene. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsan, sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol et. Bilgisayara gelen güncellemeleri de kaçırma, bu sorun çoğunlukla güncelleme ile çözülür.
Endişelenme, genelde küçük bir ayar değişikliği ile her şey yoluna girer. Hadi bakalım, bu adımları dene ve bana geri dön! 💻🌐✌️
Dediklerini yaptım olmuyor
Hadi bir de bu adımları dene:
1. Wi-Fi Sürücüsünü Güncelle: Cihaz Yöneticisi'ne girip, Ağ bağdaştırıcılarını bul ve Wi-Fi kartının sürücüsünü güncelle.
2. Sorun Giderici Kullan: Ayarlar > Ağ ve İnternet > Sorun Giderici kullanarak Wi-Fi sorunlarını tespit edip çözmesini sağla.
3. Modemi Yeniden Başlat: Modemi kapat, birkaç saniye bekleyip tekrar aç. Modem bazen cihazları tanımlayamayabiliyor.
Umarım bu adımlar sorunu çözer! 🌐🛠️📶