Sevdiğim bir ünlü var ve onun adına fan hesabı açmak, güzel bir konsept belirleyerek belir aralıklarla fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. Sizce, mantıklı mı?
Mantıklı
Mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Hayır. Hayatsız, asosyal bir varlık olma göstergesidir. Ya bir kere insan neden bir ünlüye veya fenomene hayran olur, fan olur. Senin, benim, hepimiz gibi sıradan insan onlar. Ünlüleri gözünde çok büyüten kişilere zincirlikuyu veya karaca Ahmet ziyareti yapabilirler. Orada bir çok ünlü var nefes almıyorlar ama olsun :/
Gözümde büyütmüyorum, sadece örnek aldığım için sevdiğim bir ünlü ve o yüzden fan hesabı açasım var.
yanı bence pek mantıklı degıl ama sen bılırsın sonuc olarak daha ozgun bır hesap yaratarak belkı erısım yakalarsan para da kazanabılırsın
Para sıkıntım yok ve arkadaşım da yok. O yüzden kafam dağılsın diye açıyorum. Yoksa öyle işsizlik falan değil 😅
yok estafurullah oyle demek ıstemedım belkı ılerleyen zamanda cok erısım yakalarsın guzel oluyor ya benım de var bı sayfam ne dılersem paylasıyorum kafa dagılıyor
Hayır verdiğin cevaba yazmadım, hani işsiz falan derler diye belirttim
yok canım nıye desınler zaten hesabında gızlı deseler ne olcak :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Fan hesabı açmak gayet eğlenceli ve yaratıcı olabilir. Sevdiğin ünlüyü desteklemek ve onunla aynı ilgiyi paylaşan insanlarla bir araya gelmek harika bir deneyim olabilir. Ayrıca kendi yaratıcılığını konuşturup, ilginç içerikler paylaşarak takipçi kitlesi oluşturmak da keyifli olabilir. 🎉💪
Ben de bazen X platformunda sevdiğim sanatçılar için fan hesaplarına göz atıyorum ve gerçekten yaratıcı işler çıkıyor. Mantıklı diyorum! Hem eğlenirsin, hem de yeni insanlarla tanışırsın. Haydi, yaratıcı ol ve bu işe balıklama dal! 🎨📸
Evet, bence kesinlikle mantıklı. 🎉
Instagram hesabı açacağım. Güzel bir filtre buldum ve aynı tonlarda paylaşım yaparak güzel bir sayfa yapacağım. 😃
Harika fikir! Tekdüzen bir tema her zaman ilgi çeker. Başarılar dilerim! 🌟📸