İnternet & Teknoloji Hesabım askıya alındı sonra açtılar dediler giriş yapmaya çalıştım şifreyi girdim doğrulama kodunu girdim? öylesime222 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fakat burada kaldı hesabı doğrulaya bastım öyle kalıyor sadece nolucak Hesabım askıya alındı sonra açtılar dediler giriş yapmaya çalıştım şifreyi girdim doğrulama kodunu girdim? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Hesabı geri vermek istemiyorlar o yüzden facebook saçmasapan işler yapıyor 0 1 Yorumla öylesime222 1 yıl Hala açtılar tekrar aldılar Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dün gece benimde öyle oldu durduk yere. Sabah baktığımda açılmıştı 0 1 Yorumla öylesime222 1 yıl Açılmadı ki açtılar hesabımı fakat giremiyorum hala böyle kaldı Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Hesapı doğrula olur 0 6 Yorumla öylesime222 1 yıl Yaptım öyle kaldı aynı fotpdaki gibi Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Yeni telefonu aç kapa belki olur Yorumla öylesime222 1 yıl Kapatamam çünkü tekrar giriş yaptırıcak güvenlik kodunu bilmiyorum 8 haneli denedim oda 1 kere kullanılıypr Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Anladım yeni hesap al Yorumla öylesime222 1 yıl Hyr arkadaşlarım var Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Başka türlü beklersin Yorumla
kahveyeasikolankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl biraz bekle 0 1 Yorumla öylesime222 1 yıl Bekliyorum kaldı hiç hareket yok sayfada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hesabı geri vermek istemiyorlar o yüzden facebook saçmasapan işler yapıyor
Hala açtılar tekrar aldılar
Dün gece benimde öyle oldu durduk yere. Sabah baktığımda açılmıştı
Açılmadı ki açtılar hesabımı fakat giremiyorum hala böyle kaldı
Hesapı doğrula olur
Yaptım öyle kaldı aynı fotpdaki gibi
Yeni telefonu aç kapa belki olur
Kapatamam çünkü tekrar giriş yaptırıcak güvenlik kodunu bilmiyorum 8 haneli denedim oda 1 kere kullanılıypr
Anladım yeni hesap al
Hyr arkadaşlarım var
Başka türlü beklersin
biraz bekle
Bekliyorum kaldı hiç hareket yok sayfada
Kapansın