Gizli Üye(25-29)1 yılEvet benimle gönül eğlendiren arkamdan başkalarıyla konuşan ve şimdi istediği herif yazınca onunla sevgili olan kızın her bokunu biliyorum... Sevgilisine de yazıcam benimle aldattı seni.. 3 aydır baya yakın görüştü oynaştı filan madem sevgilin olmuş dimi bilsin
012 Yorumla- 1 yıl
Vay beee
Soran1 yılAynı anda mi konuştu
Cevap sahibi1 yılAynı anda 1 haftadır konuşmuyoz pek cevap vermiyor ama iş işten geçti... Benimle seks bile konuştu görmek istedi benimkini şok oldum hiç beklemezdim.. oynaştık filan öyle kız ciddi ilişki içinde konuşursa edepli diğer türlü kaşar oluyormus ama ifşa etcem benim sevgimi kullanıp bıraktı başkasıyla da mutlu olmayı hak etmiyoruz bunlar
Cevap sahibi1 yılHer adımını neler çevirdi biliyorum... Ama o ben salagim sanıyor 😂😂 buna da gülüyorum kendim
- 1 yıl
Burdan birisi mi dışarıdan mı
Soran1 yılBuradansa takamazsin sanal alem sonuçta
Cevap sahibi1 yılInstagram kızla evim baya yakın 3 senedir tansiyoz... 2 senedir sevdim istedim baya ama o bunları kullanmış.. ilgimi sevgimi merhametimi.. şimdi de aklında olanla uzak mesafe konuşuyor ama benimle de yine sevgili gibi oldu resimler konuşmalar var
- 1 yıl
Bu süreçte ikinizden biriyle sevgili değilse hayatına karışmamalısın.
Cevap sahibi1 yılSevgili diyom ya öbürüyle.. benimle de İstanbul'da baya yakın oldu yine nasılsa Ankaradan haberi olmayacak sevgilim dediği herifin..
Cevap sahibi1 yılBazı insanlara ders lazım bu gerçeği açığa çıkarmam kıza güzel ders olur
- 1 yıl
Anladım.
Cevap sahibi1 yılEee peki doğru yapıyorumdur o zaman
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBence alasını yaparlar. Sonrada kalkıp hiç tanımadıkları kızları eklerler , bilhassa yabancı uyruklu olanları. Zamanı gelip sevgili yaptıklarında da bilmem zamanında eklemişim ya da o benim bilmem nerden arkadaşım yalanlarının arkasına saklanırlar 😂
024 Yorumla
Soran1 yılEvli iki sevgilim istek attı biri boşanmış sildim diğeri de evli gelmiş diyor seninle olabilirdik vb
Soran1 yılBosanmisin isteğini sildim evli olanla arkadaş kalmıştık sohbet ettik hayırlı olsun falan baktım eskileri açtı işte özledim sarılmak istiyorum yok seninle olabilirdik
Cevap sahibi1 yılBütün erkekler aynıdır diyerek herkesi aynı kefeye koyamam tabiki. Bu aradaki üç beş iyi kişiye haksızlık olur ama ne yazık ki hem bu anlamda toplum bozuldu hem de bu toplumun içindeki kendini bilmezler
Soran1 yılÖyle valla bana diyor ki hatırlıyor musun bana yok olmaz dediğin günleri çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin ben de pişman oldun mu dürüst ol falan da filan işte keşke zamanında olsaydı ne gerek var ki şimdi bir de diyor eşim borçlara yardım etti işte beni çok seviyor çok değer veriyor valla üzüldüm kadına yani borçlarini bile azaltmış
Soran1 yılİşte gözünün önündekini görmedin bu taş kafana işte
Cevap sahibi1 yılBence boş ver engelleseydin. Eşi görse yanlış anlayabilir vs vs başın ağrır bir de
Soran1 yılOrijinal hesaptan yazmadı şair sayfasından yazdı orijinalden istek atmış isteğini silmiş sonra şair sayfasından istek attı ben dedim hayırdır inşallah sonra işte baktim konuşması iyi yere gitmiyor dedin sen evlisin seninle konusacak bir şey yok bence daha fazla konuşmayalım o da tamam kendine iyi bak dedi. Engellemedim şimdi beş gün geçti yazmadi engelleyeyim mi?
Cevap sahibi1 yılEngellememe sebebini bilmek lazım. Evli birisi ile yeniden konuşma isteği mi? Yanlış anlama sadece soruyorum meraktan. Eğer bu kişi ile konuşacak bir şeyim olmaz diyorsan engelle bence.
Soran1 yılYa eskileri acmasa normal sohbet etseydi olurdu ama o öyle değilmiş yani o dakika engellemedim çünkü hemen tamam kendine iyi bak yazmam dedi şimdi o dakika engellemedim 4 gün geçince engellesem der mi ki aramış bulmuş aklında kalmış falan yoksa engelleyeyim mi ne diyorsun
Soran1 yılValla benim hiç suçum yok kendisi ulaştı kendisi eskileri açtı ozledim sarılmak bilmem ne dedi ben karşılık vermedim evlisin konuşmayalım diyen de ben oldum en son
Cevap sahibi1 yılSen suçlusun demedim ki. Evet sen demen gerekenleri demişsin sadece engellemeyi unutmuşsun diyelim
Soran1 yılNeden engellemedigimi ben de bilmiyorum 🤣 engellemem lazım ama elim gitmiyor niye acaba
Cevap sahibi1 yılNeden acaba işte? Bende onu soruyorum 😂 ben olsam konuşmayacağım hele ki evli birisini bu anlamda şeyler yaptıktan sonra listemde tutmazdım
Soran1 yılListemde yok isteğini kabul etmedim mesajları da sildim bilmiyorum ki bu çocuğu kaale mi almıyorum acaba uzakta çünkü ne bileyim 6 yıldır aralıklarla sürekli yazıp duruyor evli olmadan öncede ne bileyim alıştım o haline ama karısı görse bana bir şey der mi acaba. ?
Soran1 yılEngellerim belkide peki şey der mi neden aynı gün engellemedi de 4 gün gectiktej sonra engelledi falan
Cevap sahibi1 yılDese ne olacak demese ne olacak. Önce kendine şunu sorman lazım, o kişinin dediklerini neden bu kadar önemsiyorsun? Ne düşünürse düşünsün. Kendi bilir. Ayrıca ilk istek yolladığında gerçek niyetini bilmiyordun ve isteği kabul etmiştin. 😉
Soran1 yılİsteği kabul etmedim ki?
Soran1 yılBana kendi hesabından istek attı daha sonra isteğini geri çekmiş sonra saiir sayfası vardı bunun aynı dakika oradan da istek geldi ben de isteği ne onaayladim ne sildim direkt dedim hayırdır inşallah çünkü bir yıldır görüşmüyoruz öyle normal sohbet açmıştı
Cevap sahibi1 yılAnladım
Soran1 yılBir de böyle olaylarda ben niye suçlu çıkıyorum ki biz arkadaş kalmıştık zaten önceden
Soran1 yılYani goygoy bile yaptık davetiye atarım demişti sonra dedi sevgilim var falan dedim tamam o zaman engelledim wpden bir yıl konusmadik kendisi instadan bulmuş eklemiş
Cevap sahibi1 yılBence herkes farklı bir yola girmiş artık yazsa bile muhatap olma
Soran1 yılHe valla ne konuşacagiz ciddenn saçma 🤣
Cevap sahibi1 yıl👏👏
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki yapar! Stalk yapmak cinsiyet fark etmez, herkes yapabilir! 😄 Erkekler de sosyal medyayı kullanır ve meraklarını gidermek için bakınır. Ben de bazen eski arkadaşlarımı stalkluyorum ve bu çok normal! 🤫 Sen de böyle şeylerde rahat ol, merak doğal bir şey! 🌟💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
1 yılFazlasıyla yaparlar. Ama yapmıyor (muş) gibi davranırlar.😄😄
211 Yorumla
Soran1 yılEvli eski sevgilim istek attı bana sonra isteğini geri çekmiş şiir sayfam var demişti şiir sayfasından atmış
- 1 yıl
Seninle konuşmak için yoklama yapmış.
Soran1 yılÖyle zaten konustukta digerleri de mi sence bakıyordur
- 1 yıl
Hepsi bakar.3 5 gün konuştuğun insan bile bakar. Ama mesele burada o 3 5 günün nasıl geçtiği.
Soran1 yılEvli olan bana şunları söyledi hatırlıyor musun bana yok olmaz dediğin günleri çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin bana o şansı vermedin dürüst ol pişman oldun mu falan keşke zamanında olsaydı işte sen gözünün onundekini görmedin bu taş kafana iste
- 1 yıl
Tek cümle sevse şu an senin yanında olurdu. İnat uğruna bile evlenmiş olabilir. Hayatındaki insanı da aldatıyor bu şekilde davranarak.
Soran1 yılBen istemedim onu hiç
- 1 yıl
Tamam istemedin ama onun evlilik yapması da bir kaçış.
Soran1 yılValla bilmiyorum ki daha bu kızla sevgiliyken de bana mesaj atmış sevgilim var işte evlenecez yakında sen şansını kaybettin
- 1 yıl
Bence senin sadece kafanı karıştırıyor emin ol ona evet desen yine böyle şeyler yapardı ve görünen o ki kafanı karıştırmayı başarmışta. Ghostluyor seni. Kafanı karıştırıyorsa engellemelisin.
Soran1 yılOna evet desem ne yapardi
İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı. Değil stalk yapmak , Anasını bile saglatanlar var da ben sıkılıyorum ya. Aklıma da gelmiyor..
Bazen en son ne zaman yazmış diye ona bakıyorum aklıma gelirse o kadar 😂00 Yorumla
1 yılStalk yapmayan insan yoktur 😃 Ben de dahil herkes yapar ve kimisi yüzüne gözüne bulaştırır kimisi ustalıkla yapar tek fark bu sdfsdfdf 😃
10 YorumlaTabi ki yapar, örneğin ben. En son takip ettiğim bir kadının cevabına yanlışlıkla yorum yaptım ve stalk yaptığım ortaya çıktı 😂
10 YorumlaBence onlar hiçbirzaman bir kızı bu kadar umursamıyor
14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sana aşık olan olmamış demekki. Oldu diyorsan da deme. Yaşasaydın gerçek bir aşkı anlardın
1 yılSevgilisi kız adıyla fake hesap açıp çevresini stalk yapan bir arkadaş vardı😂😂
10 Yorumla
1 yılHem de çok fena stalk yaparım 😅😅 İlk aşkını bile bulurum.
119 Yorumla- 1 yıl
@lavinya08 Kusura bakmayın ilgimi çekmeyen kimseyi stalklamam :)
- 1 yıl
@lavinya08 Teşekkürler :) Hoşlandığınız kişi iyi stalk yapsa ne düşünürdünüz?
- 1 yıl
@lavinya08 çok da zor değil ya öyle erkek bulman 😅😅😅
askerdeyken eskort diye görüştüğü üniversiteli kıza atmden para gönderip dekont attığı anda engel yiyen birini görmüştüm. 😂😂 - 1 yıl
@lavinya08 insanın aklına türlü şeyler geliyor bak. 😂 insan niye teknoloji ve internet cahili sevgili ister ki? 🤔
- 1 yıl
@lavinya08 peki onun kullanmasını kısıtlarken senin kullanıyor olman akıllara neler getirir diye düşündün mü?
- 1 yıl
@lavinya08 sen aldatacağını nereden bilebiliyorsun peki?
aldatacak olan her türlü yapar merak etme - 1 yıl
@lavinya08 çok kafayı takıyorsun gerçekten. kafayı yersin 😂😂
- 1 yıl
@lavinya08 yahu mesele aldatmak mı yoksa karşındakini enayi yerine koymak mı? bu sitede evli olanlar neler yapıyor profiline koydukları fotoğrafları diğer kızlar sevgilisine atmamıştır.
- 1 yıl
@lavinya08 o zaman niye kafayı takıyorsun ki? her şey olacağına varır.
1 yılAy evet çok merak ediyorum onlar da yapıyor mu
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılNiye tüm kadınların yaptığını farz ettin ki? Ben yapmıyorum. Yapmayan erkek de çok.
00 Yorumla
1 yılYapmışlığım oldu, artık kimse için bunu yapacağımı sanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılyapiyolardir ama kimse seni stalkliyodum diye itiraf etmez
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılyapıyorlardır bence. merak sadece kadınlara has bir duygu değil.
00 Yorumla Ooo hemde nasıl 😅😅 kendi güçlerinin yetmediği yerde kız kankaları devreye girer 😅😅
00 Yorumla
1 yılYaptıklarını pek zannetmiyorum, yapsalar bile yakalanırlar zaten, bizim kadar iyi yapmazlar😀
00 YorumlaYapmışsa, alemin duymasına izin vermez. Vermişse zaten yapmamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapıyorlardir ya umuyorum ki ve eski sevgilimin arkadaşını takip ediyorum galiba ordan stakliuodur kesin
018 Yorumla
Soran1 yılEvli eski sevgilim istek attı bana sonra da şiir sayfasından atmış sjdkd
Cevap sahibi1 yılEvli bide krrnejdjejdj
Soran1 yılEvett öyle peki sence diğerleri de bakıyor mudur
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ama yani merak edenler bakıyordur ya ben bile unuttuğum kişileri arada merak eder nakarimy
Soran1 yılAynen bakıyorlardır ben de öyle düşünüyorum düşman olan kızlar bile bakıyordur bence sence?
Cevap sahibi1 yılBakıyorlardir ya insanoğlu yanu
Soran1 yılYav biz bu evli ile konuştuk şöyle oldu kendinden istek atmış sonra kendinden geri çekmiş aynı dakika içinde şair sayfasından atmış ve ben de dedim hayırdır inşallah hani anladigimi belli ettim o da bana dedi şeytan gibisin hemen anliyorsun
Cevap sahibi1 yılKFMDNSKDNXJSJXN
Cevap sahibi1 yılKaçmaz bizden
Soran1 yılbana şunları söyledi hatırlıyor musun bana yok olmaz dediğin günleri çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin bana o şansı vermedin dürüst ol pişman oldun mu falan keşke zamanında olsaydı işte sen gözünün onundekini görmedin bu taş kafana iste
Cevap sahibi1 yılEvli kişiden olmaz zaten boş ver hiç uğraşma bile
Soran1 yılUğraşmıyorum tabi ki. Hemen konusmayi kestim. Neden bunları yazdı ki
Cevap sahibi1 yılYoklamak içindir
Soran1 yılAldatma değil mii bu yaaaa
Cevap sahibi1 yılÖyle zaten evli adam sonuçta hayatındaki kadına üzüldüm böyleleri kapatılsın
Soran1 yılKaybolan moodu açmış bana diyor sarılmak istiyorum öpücük 😘 emojisi atti ozledim dedi seninle olabilirdik 🥺 dedi
Cevap sahibi1 yılEngelle
Soran1 yılAynen öyle
1 yılYapar tabi ki ama kızlar kadar çok ve profesyonel değil 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye bu özellikle sadece kadınlara has bir durum mu ki?
01 Yorumla
Soran1 yılKadınlar daha boş ya dedikodu falan erkekler daha umursamaz duruyor ondan
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zaman bir bayanı stalk yapsam kendimi başka bir bayanla yazışırken buluyorum
010 Yorumla- 1 yıl
Aga bayan deme ki zorlarına gidiyor kibarlıktan anlamıyor kıt beyinli "kadınlar"
Cevap sahibi1 yılNe alaka ne saçma argüman bunlar
Cevap sahibi1 yılHa erkek kadın demişsin ha bay bayan demişsin. Erkek bayan desen olay anlaşılır ama öyle bi durumda yok.
- 1 yıl
- 1 yıl
Bayan deyince ne oluyor tam olarak?
- 1 yıl
Ezberlenmiş kalıplara itiraz etmeniz gerektiği için itiraz ediyorsunuz sadece. Bayan kelimesinde gerçekte rahatsız olunacak hiçbir şey yok.
Yapar ama kızlar kadar hırs yapıp fake ya da üçüncü uygulamardan yapanı görmedim yapar ama takıntı haline getirmeden
03 Yorumla
Soran1 yılMesela iki eski sevgilim biri boşandıktan sonra diğeri evliyken eklemişti tabiki red ettim ikisinide su an hoşlandigim biri var kullanıcı adımı biliyor o da benden hoşlanıyor sizce stakliyor mudur aramızda bir surtuşmeden dolayi kavgaliyiz
Soran1 yılYok ya bana açılmıştı zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılHemde alasını. Sorsan ''hiçbiri'' yapmıyordur eminim.
00 Yorumla
1 yılYapanları da var ama bence kızlar kadar çok yapmıyorlar, yapanları da bizim kadar iyi değildir. Üşenirler bence uğraşmazlar.
01 Yorumla
Soran1 yılMesela iki evli sevgilim istek atmıştı demek ki arama kısmına yazıyor diğerleri de yazıyor mudur
1 yılşu cahili biri aydınlatsın bu stalk nedir bende öğreneyim (:
03 Yorumla- 1 yıl
Stalk beğendiğin bir insanı sosyal medyadan bir nevi araştırmak
- 1 yıl
pehhh pekte matah bir değilmiş doğrusu ne gerek var bu tarz eylemlere çat kapı yazarım verirse cevap birebir kendim deneyimlemek isterim
- 1 yıl
mesela ilk adımı atacağım birazdan bakalım neler olacak takip listene eklersen bunu deneyeceğim (:
Aşşırı stalk yaparm fakat insanları bu kadar takmak neden bilmiyorum aslında merak edilecek tipler de değiller ama bu bir hastalık mı acaba?
10 YorumlaYapar tabi. Kadınlar kadar olduğunu zannetmem ama yaparlar.
05 Yorumla
Soran1 yılMesela iki evli sevgilim istek atmıştı demek ki arama kısmına yazıyor diğerleri de yazıyor mudur
Soran1 yılYa ben kabul etmedim demek istediğim şimdi benden hoşlanan biri var o da bakıyor mudur kullanıcı adımı biliyor
Soran1 yılYa biri boşandı istek attı kabul etmedim
Diğeri evliyken attı baya bana yürüdü işte seninle olabilirdik özledim seni falan filan sarilirdim bilmem ne
1 yılÇok umursamazlar yapmazlar
10 Yorumla
1 yılBi arkadaş var sevdiği kızın belli platformlarda maskeli yayın yaptığını bile buldu sana öyle diyim
10 Yorumla
1 yılYapıyorlar hemde nasılll onların bile fake hesapları var
00 YorumlaYapıyoruz hocam biz de insanız sonuçta slfkkslzkcks
02 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah
İşim olmaz bittiyse bitti bir daha rahatsız edip etrafında olmanın anlamı yok
00 YorumlaGayet meraklılar o konuda b
03 Yorumla
Soran1 yılMesela iki eski sevgilim biri boşandıktan sonra diğeri evliyken eklemişti tabiki red ettim ikisinide su an hoşlandigim biri var kullanıcı adımı biliyor o da benden hoşlanıyor sizce stakliyor mudur aramızda bir surtuşmeden dolayi kavgaliyiz
Soran1 yılTwitter'im var demiştim duydu baktım heyecanlanıp hemen telefonunu almaya gitti
İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. Hepsi değil , çoğu yapar diye düşünmekteyim.
011 Yorumla
Soran1 yılHerkes yani
Soran1 yılBenden hoşlanan çocuk mesela
Soran1 yılDüz adım var merveyildirim gibi yani kullanıcı adım normal. Ve de sizce benden hoşlanan adımı soyaadimi bilen çocukta bakıyor mudur hani profil fotoğrafıma hakkımda kısmına falan
Soran1 yılVar var peki neye bakar hesabım gizli herhalde profile falan
Soran1 yılProfil fotoğrafına bakar ancak diye düşünüyorum
Yapar illa ki ama belli etmeyenler var
07 Yorumla
- 1 yıl
Tabikide, ama onlardan uzak dur tavsiyem, evliliğimde mutlu değilim cart curt gibi bahaneleri ile kafanı karıştırıp buluşmak isterler, ardından da seni kullanır atarlar. Evlenmiş kişilerden hayır gelmez kimseye, karakterli olsalar ztn karılarını aldatmazlar ele bakarak, o yüzden boş ver önüne bak ve yeni cici erkolarla takıl, herşeyin en iyisini yenisini hak ediyorsun.
Soran1 yılBiri boşanmışti istek attı isteğini sildim diğeriyle arkadaşça ayrılmıştik o da istek attı hayırdır inşallah falan dedim bana sen beni hiç kabul etmedin seni çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin falan dedi o ise evli ama mutluyum diyor mutsuzum demiyor
Soran1 yılEşim beni çok seviyor değer veriyor diyor işte borcalarimizi eşimin sayesinde ödedik falan
Soran1 yılİnanmıyorum zaten engelleyecem
Alasını yapıyorlardır
10 YorumlaSeverse yapar herhalde.
10 Yorumla2 gün yapar sonra yapmaz
10 Yorumla
1 yılBunun cinsiyeti mi varmış
00 YorumlaKızlardan daha çok yapıyorlar
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılErkekler insan değil mi
00 Yorumla Niye erkekler insan değil mi😂
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılbunlardan her sey beklenir
00 Yorumla
1 yılYaparız abla biz de insanikk
00 Yorumla
1 yılşuanda yapıyorum
00 Yorumla
1 yılNiye. Stalk yapmak kadınlara özgü bişey mi
00 Yorumla
s 1 yılYapmazlar.(yalan)(yapıyorlar)
00 Yorumla
1 yılÖfff hem de ne biçim...
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 982 cevap paylaştı. Hem de nasıl yaparım 🤭
00 Yorumla
s 1 yılErkekler daha çok yapıyor 😂
00 Yorumla
1 yılYeri geldiğinde yaparız
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Asıl erkekler stalk yapar
00 YorumlaEn çok bence onlar yapıyor
00 Yorumlaanasını bile * bazılaeı
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 826 cevap paylaştı.
1 yılBizden fazla yapıyorlar
00 Yorumla
1 yılO ne be bacı takip etmek miydi o
02 Yorumla- 1 yıl
Gizliden biri hakkında bilgi edinmek vb
- 1 yıl
Anladım
1 yılevet yapar ve beceremezler ifşalanırlar
04 Yorumla- 1 yıl
nasıl yakalanıyor acaba
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir arkadaşım yapiyo ben değil skkhs
01 Yorumla
Soran1 yılEvli eski sevgilim istek attı bana sonra isteğini geri çekmiş şiir sayfam var demişti şiir sayfasından atmış şüpheleniyorum şimdi diğerleri de mi bakıyor sizce
Gizli Üye(36-45)1 yılEn iyi bi yaparız
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yapıpta canımı sıkmaya gerek duymuyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 467 cevap paylaştı. Uff hemde âlasını
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne