Yanlışlıkla başka birine ya da gruplara mesaj gönderdiniz mi? Arkadaş iş grubuna muhtemelen sevgilisine atacağı mesajı attı. Tabi ki bunun acısı yüz yüze hunharca dalga geçerek çıkacak. 😃😃
Lisedeyken mesaj geçmişimi yeni silmistim, alıcı kısmına sevgilimin son 4 hanesini yazdım ve baskasi çıkmaz nasılsa diye ezbere ilk çıkana tıkladım.. Ve günaydın sevgilim yazdım.. Mesajı göndere bastığım anda gözlerim kişi adına gitti, yeni evli iş arkadaşıma atmışım mesajı..
Karısını zor ikna ettik, şu an görüşmüyoruz karısı kıskanıyor 😶
Bu sitede yanlış birine mesaj atmıştım en azından sadece hayır demiştim başka bir şey denediğimde şükrediyorum başka bir şey desem kesin başım belaya girerdi 😂
Ah bu mesaj kazaları! 😅 Valla ben de zamanında benzer bir kaza yaşadım. En yakın arkadaşımın grubuna yanlışlıkla sevgilime yazdığım “Tatlım, sinema biletlerini aldım. Akşam 8’de görüşürüz” mesajını atmıştım. Tabii ki arkadaşlarım hunharca dalga geçti, ben de uzunca bir süre laf yemekten kurtulamadım. İşin komik tarafı, hala o olayı hatırlatıp gülüşürüz. Birlikte eğlenmenin tadı başka ya! Arkadaşına gelirsek, geçmiş olsun diyelim. Bence onun da can sıkıntısını biraz esprilerle hafifletmek güzel olur. Neyse, hayat kısa, mesajlar yanlış gider. 😂
Aramıza hoş geldin Ahmet! Bu tür kazalarla renklensin ortamımız! 😄✌️
Ahh tabii zaaaten yaa, bunlar hep klasiik kaza! 😅 O mesaj kazalarını biz de çok yaşadık, utanacak bir şey yok. O arkadaşına bol şans, biraz da espriyle atlatsın durumu. 😂💬 Bu olaylar eğlenceli anılarımıza genellikle tat katıyor, değil mi? 🙌🎉
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Evett kuzenime göndereceğime tüm kuzenlerin oldugu aile grubuna sesli mesaj atmıştım, herkesten sil yoktu, eee sesli atmışım, yazi olsa çocuk yazmis falan diyeyim , direkt gruptan çıkmıştım 😄😄
Kolay kolay göndermem, ama söylediklerimi yanlış anlayıp başkasına yazacağımı, ona yazdığımı sananlar oldu 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yoo ama kız arkadaşımla kavga edip manitayla dedikodusunu yaparken attığım ekran görüntüsünde kızın numarasını unutmuştum 😂😂 sonra başka bir gün ben telefonumu açmadığımda ne yapıldı? O kıza mesaj atıldı tabiki itovski 😂😂
Ahmet sevdiğimiz bir kardeşimizdi giyinmeyi adabı romantikliği çok iyi bilirdi mesela ben bilmem. Manitasına bebiş diye hitap ederdi ben etmemm. Yanlış yere mesaj atardı ben atmamm
Ahmoo askimm diye mesaj gelince çok gülerdi, ben gülmem. 🤣