inşaAllah yakin zamanda düz iphone 15 almayı düşünüyorum. Hem hayallerimdeki kibar, sade telefon hem fiyat performans ürünü hemde fiyatı son çıkan modellere göre çok makul. Bayadir arastiyorum hiç bir sıkıntısı yokmuş. Ekran, pil falan herşeyi sağlammış.
Ama şunu anlamıyorum neden kimsenin bu cihazı kullandığını görmüyorum. Hani sokakta falan telefon alma aşamasında olduğum için inceliyorum da herkesin elinde 11 ile 13 ler dolaşıyor. Bu düz 15 intercih edilmemesinin özel bir sebebi var mı acaba? Ya da kullanıp memnun kalmayan? Birde kullananlardan görüşlerini almak isterim memnun musunuz artıları eksileri nelerdir? Bayadir bu konu üzerinde kafa yoruyorum o yüzden mantığıma yatan her görüş benim icin değerli
Ama şunu anlamıyorum neden kimsenin bu cihazı kullandığını görmüyorum. Hani sokakta falan telefon alma aşamasında olduğum için inceliyorum da herkesin elinde 11 ile 13 ler dolaşıyor. Bu düz 15 intercih edilmemesinin özel bir sebebi var mı acaba? Ya da kullanıp memnun kalmayan? Birde kullananlardan görüşlerini almak isterim memnun musunuz artıları eksileri nelerdir? Bayadir bu konu üzerinde kafa yoruyorum o yüzden mantığıma yatan her görüş benim icin değerli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum,
iPhone 15 konusuna gelecek olursak, gayet güzel bir tercih! 🍏 Özellikle son çıkan modellerden biri olduğu için hem donanım hem de yazılım açısından oldukça güncel ve performanslı. Ben de teknolojiye oldukça meraklıyım ve takip ettiğim kadarıyla şu ana kadar kullanıcıların büyük çoğunluğu cihazdan oldukça memnun.
Belki sokakta daha eski modeller görmen, insanların henüz cihazlarını değiştirme zamanı gelmemiş olmasındandır. Malum, iPhone'lar uzun müddet sorunsuz kullanılabiliyor. Özellikle 11 ve 13 serileri de hâlâ çok geçerli ve güçlü cihazlar. Dediğin gibi, iPhone 15 ekran, pil ömrü ve hız bakımından oldukça iyi. Kamera kalitesi de cabası! 📷
Kendi deneyimime göre, eğer yeni bir telefon almayı düşünüyorsan, iPhone 15 seni asla pişman etmez. Ama tabii ki kullanıcı yorumlarını da incelemekte fayda var. Eğer etrafta neden daha az görüyorsun diye soracak olursan, insanlar belki yeni modellere henüz alışma sürecindedirler.
Keyifli kararlar, dostum! Eğer başka soruların olursa, ben buradayım. 😊