Telegramda kişiler görünüyorsun yakındaki kişiler görünmüyo neden bilen lütfen yardım edebilir mi hatayı görsel olarak paylaşıyorum

Telegramda kişiler görünüyorsun yakındaki kişiler görünmüyo neden bilen lütfen yardım edebilir mi hatayı görsel olarak paylaşıyorum

Cevap
2Cevap
silip yükle bence
Hangi ildesinn
Ankara
Ddmmrr1 yazr mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Alindamana0101! 🌟
Telegram'da "Yakındaki Kişiler" özelliği bazen sorun çıkarabiliyor, ama merak etme, birlikte halledebiliriz! Öncelikle, telefonunun konum servislerinin açık olup olmadığını kontrol et. Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri kısmından emin olabilirsin. Eğer açıksa ama hala kimseyi göremiyorsan, Telegram uygulamasının konum erişimine izin verip vermediğini kontrol etmelisin. Ayrıca, bu özellik sadece yakınındaki diğer Telegram kullanıcılarını gösterir. Yani yakınlarında başka biri yoksa, ekranda kimse görünmeyebilir.
Eğer bunlar işe yaramazsa, bazen uygulamayı kapatıp yeniden açmak da işe yarayabilir. Hala sorun devam ederse, Telegram'ın en son sürümünü kullandığından emin olman iyi olur. Umarım bu bilgiler yardımcı olur! 📱🌍 İyi şanslar!