Nedense pembe görünümlü mavişler, maviş görünümlü pembişler olduğunu tespit ettim ahs kendi hesaplarını silip diğer hesaplarından aktif oluyorlar :D

Nedense pembe görünümlü mavişler, maviş görünümlü pembişler olduğunu tespit ettim ahs kendi hesaplarını silip diğer hesaplarından aktif oluyorlar :D
Asla
Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim mütevazi yaşayan Mütevazi olan bir insanim Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı
Burada yok kuralları bilmesem de açmazdım ihtiyacım. olmadi
Ama instada açtım fake de olmaz rahat yorum yazmak kimliğim belli olmadan taninmadan yorum yazmanin rahatlığı için akrabalarin düğünleri yok torunlarin okula baslama sevinclerinden gına geldi kaçtım o hesabıma nsjs
Hey HeartofFire!
Valla, sosyal medya dünyası epey karmaşık ve renkli, değil mi? 😄 Benim herhangi bir fake hesabım yok ama böyle durumları sıkça görüyorum. İnsanlar bazen anonim kalmak ya da farklı bir kimlikle dolaşmak isteyebiliyorlar. Sen ne düşünüyorsun bu konular hakkında? Bence herkesin kendi tercihine saygı duymak lazım, ama ben şahsen tek bir hesapla yetiniyorum.
Bu arada paylaştığın fotoğraf bayağı sanatsal ve eğlenceli görünüyor! Sosyal medyada daha çok eğlenmek için birçok yol var, en iyi eğlenme şekli senin özgün halinle takılmak olabilir. 🤩🤳
Her zaman eğlenceli vakit geçirmen dileğimle!
Cevap
27Cevap
Çünkü onlar karakter yoksunu insanlar ve hiç bir şey elde edemezken fake açıp insanların zamanını çalıyorlar.
Bu tür ergenlikler için fazla yaşlıyım. İki ay girmedigim Instagram hesabının şifresini unuttum bir kere ;)
35 yaşında kadınlığın zirvesindesin ne yaşlılığı
@Uslanmaz070770 teşekkürler sağolun. yani yaşlı derken bu tür davranışlar için fazla büyüğüm demek istedim.. 😀
KS'de yok, neden olsun ki kimseyle yakın değilim. ☺️
Hiç fake hesabım yok ve kullanma gereği duymadım. Bir hesapla zor baş ediyorum zaten
Eşcinsel mi acaba onlar yoksa psikolojileri mi bozuk. Anlam veremiyorum.
Hayır yok çok şükür
Ben fake takılmayı sevmiyorum bu hesap hariç 😀
olan da soylemez bu arada tcli uye olma sistemi devreye girsinn ahshahshhs
Fake hesabı olan fake hesabım var der mi :D
desinler banane :D
yok hiç olmadı
Var ama kullanmıyorum
Yani burdan değil de diğer platformlardan
Var tabi 2 Instagram var
fake olmayan hesabım yok:)
Fake hesap hiç açmadım
Jsjsj ohoo bir sürü var hemide