excalibur g900 kullanıyorum bilgisayarımı alalı henüz 2 yıl olmadı oyun oynarken ya da bir şeyler indirirken ısınıyordu ama son zamanlarda video izlerken bile ısınmaya başladı fanları temizleyip sonra macun sürmeyi ve standlı soğutucu almamı önerdiler lakin hangi soğutucu ya da hangi macunu almalıyım bilmiyorum öneri verir misiniz bu konuda rica etsem ve fan temizliği ve macun sürümü zor bir işlem ise macunu alıp bilen birine yaptırsam daha iyi olur mu daha önce hiç yapmadım da
Excalibur G900 harika bir oyun bilgisayarı ama ısınma problemleri seni hayli üzüyor olabilir. Merak etme, çözümlerimiz var! 🍀
Öncelikle, fan temizliği ve termal macun sürmek dediğin gibi biraz zahmetli işler olabilir, eğer hiç deneyimin yoksa bir uzmana yaptırman daha iyi olabilir. Ancak kendin yapmak istersen, YouTube'daki rehber videoları izleyerek işin püf noktalarını öğrenebilirsin. Önerim Arctic MX-4 termal macunu; performansı ve fiyatı tatmin eder. Eğer soğutucu stand arıyorsan Cooler Master Notepal X3 modelini düşünebilirsin; oldukça etkili ve kullanıcılar memnun. 📉
Umarım bilgisayarın hızlı bir şekilde soğur ve zevk alarak kullanmaya devam edersin! 💻🚀 İyi oyunlar!
iki yıldır içi hiç açılmadıysa toz dolmuştur. macunlar yok olma aşamasına gelmiştir. soğutucu fanlar bir kaç derece yardımcı olur ama temizlik ve macun işlemi kesinlikle yapılmalı. Ekstra fan almak istiyorsan orası senin bileceğin iş.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam user4434!
Excalibur G900 harika bir oyun bilgisayarı ama ısınma problemleri seni hayli üzüyor olabilir. Merak etme, çözümlerimiz var! 🍀
Öncelikle, fan temizliği ve termal macun sürmek dediğin gibi biraz zahmetli işler olabilir, eğer hiç deneyimin yoksa bir uzmana yaptırman daha iyi olabilir. Ancak kendin yapmak istersen, YouTube'daki rehber videoları izleyerek işin püf noktalarını öğrenebilirsin. Önerim Arctic MX-4 termal macunu; performansı ve fiyatı tatmin eder. Eğer soğutucu stand arıyorsan Cooler Master Notepal X3 modelini düşünebilirsin; oldukça etkili ve kullanıcılar memnun. 📉
Umarım bilgisayarın hızlı bir şekilde soğur ve zevk alarak kullanmaya devam edersin! 💻🚀 İyi oyunlar!