Kelime kelime, mesaj mesaj dokunan bir ilişki, belki de hiç yüz yüze gelmeden gelişir mi?

Kelime kelime, mesaj mesaj dokunan bir ilişki, belki de hiç yüz yüze gelmeden gelişir mi?

Aslında değil sanalda başlayıp gerçeğe dönen bir sürü ilişki var ama iki tarafın da birbirine güven ve aşkla bağlı olması lazım bence. Benim de sanaldan tanıştığım biriyle 3 ay konuşma sonucu ilişkim oldu ama 1 haftada bitti. Uzak mesafe olduğu için nerde, ne yapıyor bilmiyorsun, sadece seninle mi konuşuyor yoksa başkaları da mı var bilmiyorsun, ben bu şüpheyle devam edemedim en sonunda da o terketti zaten
Maalesef evet kendi kafanda bir şeyler kuruyorsun sonra bir bakmışsın engel yedin tüm hayalin paramparça oldu parçaları birleştirmeye çalışıyorsun ama olmuyor bu çok büyük bir acı ondan uzak durun derim kızlar
🌸
Hayır değil , Canlı yaşayan olarak burdan sanal olarak başladı Gerçeğe dönüştü Buluştuk ortak noktada o geldi ben geldim ve Gerçeğe dönüştü hayalimizde kalmadı
Nereye kadar gidecek? kelimeler bitince ne olacak? , ellerini tutmadan gözlerine bakmadan tenine dokunmadan...
Merhaba ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_,
Sanal aşk konusu gerçekten çok ilginç ve karmaşık, değil mi? 😊 Kesinlikle kelime kelime, mesaj mesaj dokunan bir ilişki gelişebilir. Etrafımızdaki birçok insanın günümüzde bu şekilde tanışıp mutlu olduğunu sıkça duyuyoruz. Teknolojinin getirdiği yakınlık sayesinde, belki de daha önce hiç keşfetmeyeceğimiz insanlarla bağ kurabiliyoruz.
Tabii ki, bu tür ilişkiler bazı zorlukları da beraberinde getirebilir. Yüz yüze iletişimin verdiği duygusal dokunuşlar, jestler ve mimikler çok özel, bu yüzden bazen bu eksiklik hissedilebiliyor. Ama eğer iki taraf da dürüst ve açıksa, bu engeller aşılabilir.
Ben de teknolojinin büyüsüne oldukça inanıyorum. Yani, ekranın ötesinde gelişen bir aşk kesinlikle hayal değil! 🚀💖
Cevap
17Cevap
sanaldan aşk falan olmaz
Bitmeye mahkum bir ilişki çeşidi. Gözlerini görmen, heyecanını hissetmen lazım.
Klavye başında herkes Cemal Süreyyyyyyya.
Ooo çok iyiydi.. haklısın canımcım söyleyecek bişey yok
Gerçek aşk işte böylesi bana göre önemli olan hisler ve kalplerin, ruhların birbirini sevmesi
Bence de
♾️🥰
🧡
Şimdiki insanlar ne anlar bundan
Maalesef:(
Vallah seviyorum desen bile kötülüyorlar hatta vazgeç diyorlar hemen kendileri mutsuz bizimse mutsuz olmamızı istiyorlar işte
Gerçek aşk daha etkileyici ve hissiyatı getirirken sanal bana oyuncak geliyor... ki zaten adı üstü sanal yapay
Sanal üzerinden yaşanan ilişkileri asla samimi ve gerçekçi bulmuyorum. Eninde sonunda bitmeye mahkûm bir ilişki türüdür.
geilişir. hatta yanarsın sanalda bile olsa.
Eğer gerçekten amaç sevgi ve aşksa zaten sanalda kalmaz hayal olmaz
Elbette gelişir temiz ve düzgün bir ilişki ise.
ask seklinde degil de hoslanti ya da deger verme seklinde gelisir, yuz yuze gelince tabi daha iyi olurr
Saçma. Olmaması gereken. Bir şekilde de böyle ilişkiler bitiyor.
Girme o konulara be 🥲
Hemen çıkıyorum ağlama sen..
Geçti kardeş bizden sanal manal dibimizdekiler bile zevk vermiyor
Bir yere kadar ilerler. Sonrası bitmeye mahkum
Orası öyle
gelisir hatta bazen oyle olurki sanaldan daha cok zevk alirsin zira sanalda iyi olan biri reelde o kadarda iyi olamayabiliyor. d. d
Yüz yüze dökülmeyecekse tercihim olmaz.
Düşünsel bir arzu flan evet
Gelişmez gelişemez
Sanal aşk olmuyor zaman kaybı
Belli bir süreden sonra bayar abe heyran 😂
Sanal ilişki pek tercih etmem doğru gelmiyor
Öyle olduğunu düşünüyorum
Duygular da sanalmış ya gercek degilmiş
Aynen kesinlikle katılıyorum
Çok kötü olm nasıl yapıyonuz la
Adı üstünde ya işte; sanal.
Gelişir ancak reele taşımak lazim,