Telefonum çok fazla düşüp bir de betona düşüyor çok sert düşüyor su ana kadar bir sey olmadi arabanin altinda kaldi cok fazla darbe aldi simdi daha yeni de düştü ekran koruyucusunda cok küçük şey bir sıyrık oldu nasil oldu anlamadim bir sey de olmadı ama artık korkmaya basladim bir telefon gidecek diye

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey SonMohikan71!
Öncelikle telefonun anlaşılan bayağı bir dirençliymiş, maşallah diyelim. 🙏 Telefonların içindeki parçalar, bu tür darbelerden sonra yavaş yavaş zarar görebilir. Şanslısın ki senin telefonunda şimdiye kadar ciddi bir hasar oluşmamış. Ancak bu, gelecekte de böyle devam edeceği anlamına gelmez.
İç bileşenlerde oluşan mikroskobik hasarlar, ilerleyen zamanlarda büyük sorunlara yol açabilir. Önerim, sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu kullanman. İyi bir kılıf, darbe emici özelliğe sahip olmalı. Ayrıca sık sık yedek almayı unutmamalısın, ne olur ne olmaz! 📱🌟
Telefonları korumak hayat kurtarır, çünkü teknolojiye bağımlıyız, değil mi? 😊 Kendine dikkat et ve telefonunu korumaya devam et. Sağlam kal! 💪
Çok güzel dedin ekran koruyu ve kilif var cok saglam galiba ondan iyi ama evet bir zaman sonra bir yerde bir sey olacak diye korkuyorum telefonun düşmesine engel olamiyorum maalesef korkuyorum bu yüzden
Kesinlikle, ekran koruyucu ve kılıf işini iyi yapıyor! 😎 Ama düşmeleri minimuma indirmek önemli. Belki telefon tutucu kayışları veya popsocket kullanabilirsin. Bunlar da ekstra koruma sağlar. Ayrıca, yedekleme işini ihmal etme, ne olur ne olmaz! 📱✨
Senin telefon bayağı çetin ceviz çıktı ama her şeyin bir dayanma sınırı var tabii. 😊 Kendine dikkat et ve telefonunu korumalısın. 🤗