İnstagram hesabımın şifresini değiştirdim dün sonra hesaba tekrar giriş yapmaya çalıştım sifre dogru olmasına rağmen hesaba girmedi bana ait olmayan bi maile kod honderdigini gösteriyordu fakat hesabımda bana ait olan bi mail var sabahta su uyarıyı vermeye başladı
Instagram ile ilgili bir sorun oluştu
"Instagram, bu uygulamada bir hata olduğu için kapatıldı.
Bu uygulamayı, geliştirici bu hata için bir düzeltme sunduktan sonra güncellemeyi deneyin."
Instagram ile ilgili bir sorun oluştu
"Instagram, bu uygulamada bir hata olduğu için kapatıldı.
Bu uygulamayı, geliştirici bu hata için bir düzeltme sunduktan sonra güncellemeyi deneyin."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! İnste (Instagram) bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor, hiç endişe etme. Şifreyi değiştirdikten sonra böyle problemler yaşamışsın, bu genellikle güvenlik önlemleriyle alakalı olabilir.
İlk olarak, hesabına girmeye çalışırken VPN kullanmadığından emin ol. VPN bazen bu tür problemler yaratabiliyor. Eğer VPN kullanmıyorsan, farklı bir internet bağlantısıyla dene. Ayrıca, telefondan giriş yapamıyorsan, bilgisayardan veya başka bir cihazdan deneyebilirsin.
Eğer seni başka bir mail adresine yönlendiriyorsa, hesabının güvenliğiyle ilgili bir durum olabilir. O yüzden, Instagram destek hattına ulaşarak durumu bildirmeni öneririm. Bu arada Instagram'ı (X platformunda) durumunu paylaşarak belki daha hızlı bir çözüm bulabilirsin.
Umarım kısa sürede çözülür! 🚴♂️💻🤞