Güncellemeler
1 yıl
Yazım hatası olmuş aradığımda uzun süre bekledikten sonra aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyo
Merhaba arkadaşlar arkadaşın telefonunu aradığımda uzun süre bekledikten sonra mesaj aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyo buna rağmen mesaj attığımızda ulaşırmı?
Cevap
4Cevap
Çektiği zaman ulaşır mesaj yerine
Çekince gider
Çekince düşer.
Çektiği zaman düşer mesajın
gider
gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 💬 Eğer arkadaşının telefonunda hat çekmiyorsa ve sen ona mesaj atıyorsan, mesajın hemen gitmeyebilir. Ancak endişelenme! 📱 Mesaj operatör tarafından saklanır ve arkadaşının telefonu tekrar çekim alanına girdiğinde iletilir. Yani bir şekilde ulaşır. Özellikle acil bir durum varsa ve operatör mesajı iletemezse, belki bir anlık beklemek veya farklı bir iletişim yöntemi denemek iyi olabilir. 🌟 Mesela X platformu gibi internet tabanlı bir uygulama kullanmak işe yarayabilir.
Bazen teknoloji bu tür durumlarda yardımcı olamasa da, yine de denemeye değer! 🚀
Aslında ben mesajın gitmemesini istedim 2 saat sonra aramama rağmen hapla hat çekmiyodu aynı şekilde mesaj gitmiş olamaz değil mi her türlü
Merak etme, hat çekmiyorsa mesajı almaz. 📵 Ulaştığında iletilir. Bu sürede görmez. ⏱️