Youtube reklam engelleyici var mı telefondan yansitiyorum tv de 40 saniye reklam cikiyor öneri reklam engelleyici var mı ?

Ya arkadas telefonda bile videoya girer girmez lan belki videoyu sevmicem cikcam 20 saniye reklam cikiyoe bazen art arda oluyor 40 saniye. Tv de video 22 dakika ise her 1 dakikalık reklam cikiyor toplam 4 dakika reklam izliyorum her gün 10 video izlesem 10 yılda 2433 saat eder gün olarak 101 gün boyunca reklam izlemis olurum arkadaş sizcede cok gereksiz degilmi reklam iskence resmen ya abi ben bisi alcak olsam ve alcagim sey hakkinda reklam görsem mantikli mesela ben el yayı dambıl felan bakiyorum ama sen 50 defa dondurma reklami cikar 30 defa banka reklami cikar yine benim isim olmaz. Araba reklami ciksa arabyi direk reklamdan görüp alcammi sanki birsey alcaksam tüketici yorumlarina bakarimr reklam etki etmez. Birde 40 saniye reklammi olur sövemiyorum bu sitede yoksa cok pis soverdim. Tv den farki kalmadi tvde en azindan 1 saat izlion 10 dakkalik reklam cikiyor o kadar. Telefon icin saglam bir adblocker onerisi olan var mı ama tv ye yansittimida calissin ha
Youtube reklam engelleyici var mı telefondan yansitiyorum tv de 40 saniye reklam cikiyor öneri reklam engelleyici var mı ?