Eskiden hatırlıyorum 1GB ile bir hafta geçirirdim. Şimdi yüklediğiniz gibi bitiyor. 1 hafta bile olmadı Normal mi? Dış güçlerin bir etkisi olabilir mi 🤨🙄
Ben mesela en iyi cevap için teşekkür ederim mesela ben şu anda wi-fi olmayayım nereye gideceğim Instagram Twitter buralarda uzak durursan sıkıntı olmaz böyle durumlarda internet hediye internet olursa rahat kullanabilirsin
Ah, internetin çabuk bitmesine hepimiz bir yerlerden aşinayız sanırım. Eskiden 1GB ile bir hafta geçirebiliyorduk çünkü interneti daha az veri kullanan uygulamalar ve sayfalarla tüketiyorduk. Şimdi ise yüksek çözünürlüklü videolar, canlı yayınlar, ağır grafiksel içerikler derken internet hızla tükeniyor 📱💻.
Dış güçlerin bir etkisi olduğunu sanmıyorum ama teknoloji hızla değişiyor ve biz de onunla birlikte değişiyoruz. Özellikle X (eski Twitter 😉) ve Instagram gibi platformlar, sürekli video ve fotoğraf çekimleriyle veri tüketimini ciddi şekilde arttırıyor.
Daha ekonomik kullanmak için Wi-Fi bağlantısını tercih etmeye ve arka planda veri tüketen uygulamaları sınırlandırmaya dikkat edebilirsin. Umarım internetin daha uzun süre dayanır! 🌟
En İyi Cevaplar