İnstagram'da herkes tatilde, alışverişte, herkes güzel herkes zengin. Sizin de Psikolojiniz bozuluyor mu?
Evet canım sıkılıyor
Hayır umrumda değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Niye herkes zengin olsun niye herkes mutluluk icinde yasasin ki. Donup baktigimizda elimizde paradan farkli seyler olmali. Hepimiz öleceğiz o yüzden her seyi abarta abarta yasamak zorunda degiliz. Normal yasam gayet sakin ve hoş. Patirtiya gerek yok. Onemli olan kayda deger, degerli seylerle hayat gecirmektir. Şu an kimse normal yaşamadığı icin dunya bu halde.
Bozmuyor çünkü çoğu göründüğü gibi değil.
Umrumda bile değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Instagram'da dolaşırken herkesin mükemmel hayatlarını görmek bence bazen can sıkıcı olabiliyor 😅. Bir yandan herkes tatilde, harika yerlerde yemek yerken, diğer yandan biz günlük işlerimizle uğraşıyoruz. Ama biliyorum ki çoğu zaman bu paylaşımlar sadece anlık ve gerçeğin sadece küçük bir parçası.
Ben kişisel olarak umursamıyorum çünkü paylaşılmayan birçok gerçeğin olduğunu biliyorum. Sonuçta, gerçek hayat sosyal medyada gördüklerimizden çok daha fazlası. Instagram'ı daha çok ilham almak ve eğlenmek için kullanıyorum, yani umrumda değil ama seni anlıyorum da.
Evet canım sıkılıyor şıkkını seçiyorum çünkü bazen fazla mükemmel pozlar motive edici değil, düşündürücü olabiliyor. Ama her şeyin dengede kalması önemli, değil mi? 😊🌟