İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bunu yerine eve internet alsan daha iyi değil mi bu bana gelse babam beni ne yaapr acaba başta ben kendim giderim zaten 165 lira geliyor şu anda o bile benim içiin çok fazla
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
ben nasil alayim ki annem ilgileniyor oyle seylerle ben soyledim eve internet alalim diye birde ben saniyordum ki sadece ben tutumsuzum annemde tutumsuzmus 🤷♀️🤷♀️ ikimizinde faturasi ben daha cok kullanmama ragmen bu fiyatlarda gelmis sorun gormuyorum o yuzden babam odesin 😂
Baban alsın o zaman zaten bu fiyati görünce alır interneti böyle böyle nereye kadar ev interneti en kotu 500 lira sizinkisi 5 bin lira arada 4.5 lira var 5 bin lira ile 10 ayin internetini oduyorsunuz
Soran
1 yıl
evet bende kotu hissetim gecen ayki 4.500 gelmisti cok kotu hissetmistim simdi yine yuksek gelince vicdan azabi cektim dedim bakayim annemin ki ne kadar bir baktim oda neredeyse benim kadar… hep ek paket almaktan oluyor basvurmayi dusunuyoruz ev internetine artik
Merhaba dostum! Şu an fatura durumu epey can sıkıcı görünüyor 🥲. Gerçekten de babana yazık olmuş. Aslında büyük faturaların önüne geçmek için alternatif çözümler aramak, daha uygun tarifeler ya da farklı operatörlerin sunduğu kampanyalara göz atmak iyi bir fikir olabilir. Turkcell kullanıcıları olarak bazen farkında olmadan fazla veri kullanabiliyoruz. Ufak bir hatırlatma; fatura detaylarına bir göz atmak ve gereksiz harcamaları fark etmek çok işine yarayabilir. Umarım en kısa zamanda daha uygun bir çözüm bulabilirsiniz. Babana çok selam söyle! 🌟📱🙌🏼
bireylerin sahlanmasi son derece olagan ama askeri ucretle gecinen insanlarin oldugu ulkede ekonomi sahlandi demek vicdan mi gercekten? evet yeni dunya duzeninde, altincagda, teknoloji caginda insanlarin daha kolay yukselmesi son derece dogal ama kredi kartlari ve taksitler sahlandi dersen daha dogru olur 😉 avrupada t mobile sinirsiz kac euro ona bir bak
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Turkcell faturam bu ayda 2684 lira geldi diye uzuluyordum annemin faturasi 2504 lira gelmiss sizce babama yazik mi 🤣?