İnternet & Teknoloji Jbl 520bt kulaklık aldım hata mı yaptım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kafaya takınca şekli değişik oluyor sanki. Araştırdım baya bu serinin en üst modeli buymuş öyle aldım. 1900 lira verdim değer mi? Güncellemeler1 yıl Hm? Jbl 520bt kulaklık aldım hata mı yaptım? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl sen beğendiysen sorun yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl sağol 🥰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Az öncenkulağım ağrıdı çıkardım 0 10 Yorumla Soran 1 yıl uzun süre takılırsa ağrı yapar tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 15 dk be uzun da değil Yorumla Soran 1 yıl oha kulakların çok mu hassas yoksa kafana küçük mü yoksa modelden dolayı mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir kepçelik var hafif ondan mı flsşdlvov Yorumla Soran 1 yıl ondandır muhtemelen kulak içi kulaklık kullan bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle yapıyorum jbl inkileri ama ders çalışırken şart ya kulaküstğ napcam of Yorumla Soran 1 yıl applein kulak içi kulaklığı abimde var uygulamadan dışarıdaki sesleri kesme özelliği varmış sanırım onu deneyebilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur denerim sağol siz ders için vs mi kullanıyorsunuz kulaklığı Yorumla Soran 1 yıl abimin kullandığını diyorsan spor salonunda kullanıyormus ben kendi kulaklığımı şarkı dinlemek için aldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş okul vs yok mu ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sen beğendiysen sorun yok
sağol 🥰
Az öncenkulağım ağrıdı çıkardım
uzun süre takılırsa ağrı yapar tabi
15 dk be uzun da değil
oha kulakların çok mu hassas yoksa kafana küçük mü yoksa modelden dolayı mı
Olabilir kepçelik var hafif ondan mı flsşdlvov
ondandır muhtemelen kulak içi kulaklık kullan bence
Öyle yapıyorum jbl inkileri ama ders çalışırken şart ya kulaküstğ napcam of
applein kulak içi kulaklığı abimde var uygulamadan dışarıdaki sesleri kesme özelliği varmış sanırım onu deneyebilirsin
Olur denerim sağol siz ders için vs mi kullanıyorsunuz kulaklığı
abimin kullandığını diyorsan spor salonunda kullanıyormus ben kendi kulaklığımı şarkı dinlemek için aldım
İyiymiş okul vs yok mu ki